HOROSKOP ZA 31. OKTOBAR: Sa Ribama se neko poigrava, Blizanci dobijaju važan poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa donosi mogućnost susreta sa jednim Lavom, Rakom, nekim Strelcem a Blizance nepotrebno izbegavate.

Ako želite da pristupite nekom novom poslu ili da napravite dogovor u vezi sa zajedničkim putem, učinite to što pre. Rak pokušava da vam se na fini način nametne ali mu to ne polazi za rukom jer se neko meša u vaš odnos.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da možete da ubedite Lava ili Raka a možda i Ovna da vam pruži pomoć u realizaciji vašeg plana. Pod velikim ste pritiskom da treba da uradite nešto po svome ma šta okolina mislilia o tome.

Ako vam se dopada jedan Strelac kao potencijalni saradnik, raspitajte se malo o njemu. Možda neće biti tako lojalan kako vi to očekujete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vam učine neki ustupak ili sa onim koji imaju slične ideje kao i vi u vezi sa nekim novim poslom ili novim aktivnostima kojima želite da se maksimalno posvetite.

Nemojte biti previše opterećeni onim što čujete na svoj račun. Dobijate poziv od nekog ko vam je veoma simpatičan.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Čekate poziv od nekog ko je obećao da će vam se javiti. Bićete u prilici da se dogovorite o nekim bitnim detaljima posla koji treba da zavrišite. Sa Ovnom možete razgovorati iskreno o svemu a sa Jarcem i Škorpijom treba da vodite razgovore u četiri oka da biste postigli cilj.Možete planirati nove poslove sa osobama koje su vam po mnogo čemu slični.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Prilično ste svojeglavi i nedovoljno spremni da uradite ono što se od vas očekuje. Neko novi poslovi još uvek nisu doneli nikakav željeni efekat i imate utisak da ste u situaciji u kojoj se vrtite kao u začaranom krugu.

Da bi se nešto promenilo u vašem životu morate da eleminišete sva ona nerviranja u vezi sa nečim što vas najviše opterećuje, ma o čemu da se radi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO


Ako vreme provodite u razgovorima koji ne vode ničemu već samo s društvom sa kojim vam je prijatno da ćaskate, možete vrlo brzo shvtiti da ste u stvari mnogo toga propustili.

Ni sami ne znate kako da se organizujete da vam ostane vremena za sve ono što vas zanima. Mlade i neorganizovane Device pokušavaju da reše problem uz savete neke starije i iskusnije osobe.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da na najlakši način nađete izlaz iz problema koji bi mogli biti za vas veoma opterećujući ako nastavite da ih ignorištete. Niste sigurni da li će vam Rak pomoći ili će se postaviti prilično ravnodušno.

Mnogi se nude da vam pomognu u nečemu što je samo do vas. Prijateljima je potrebna vaša podrška u vezi sa rešavanjem problema koji se tiče privatnog života.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ostajete pri svom stavu i trudite se da nađete najbolji način kako da ubedite jednog Raka, Bika ili Strelca da treba da prihvate vaš savet. Osećate se dobro u društvu jednog Lava koji želi da vam pomogne da svoje obaveze završite što pre.

Neko će vas pozvati radi potencijane saradnje. Devica vam je lojalna i spremna da se na neki način žrtvuje za vaš zajednički posao.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Danas bi trebalo da povedete razgovor o novcu koji bi mogao da vam donese mnogo toga interesantnog, naročito ako ste u prilici da se sretnete sa jednim Bikom, Rakom ili Jarcem koji žele da se sa vama dogovore o novom poslu. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Škorpijom u vezi sa novcem.Naći ćete najbolji način kako da rešite problem dugova.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Povoljan dan ako ste rođeni u prvoj i drugoj dekadi znaka jer ste u tom slučaju u prilici da obnovite neka prijateljstva koja bi mogla biti značajna u budućnosti za vašu karijeru a ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka, verovatno planirate put sa jednim Strelcem, Blizancima ili Devicom.

Nemojte se previše nervirati ako vas bude neko blizak kritikovao da ste sitničar.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da dobijete potrebnu podršku od onih koji su vam obećali da ćete imati mogućnost za napredovanje i da će vas podržati, moguće i finansijski u vezi sa nečim veoma bitnim.

Ostajete dosledni sebi u svakom pogledu i ne odustajte od svojih principa ma o čemu da se radi. Nervira vas tranzit Meseca koji donosi mnogo mogućnosti ali vas ne čini preterano velikim entuzijastom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobro se slažete sa optimistima a oni mračni likovi koji šire oko sebe negativnu energiju a ima ih u vašem okruženju samo vam oduzimaju životnu radost. Spremni ste da se uključite u neki veći projekat ali ne i da trpite one koji ne znaju svoj posao a nameću vam svoje mišljenje. Želite da date na znanje da na vas može da se računa ali strepite da se neko poigrava sa vama.


Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još