PRIMITIVNI SILEDŽIJA: Kristijan šest puta nasrnuo na nežniji pol na Farmi

Koliko god se trudio da se predstavi kao mačo muškarac koji nikada ne bi podigao ruku na ženu, njegova dela govore mnogo više od njegovih reči, koje u poređenju sa svim što je uradio, ništa ne znače.

Kristijan Golubović je, otkad je ušao u rijaliti "Farma" već nekoliko puta do sad pokazivao agresivno ponašanje prema farmerkama.

On je već ušao u sukob sa Majom Nikolić, koja se okrenula protiv njega na samom početku rijalitija. Bockanje s Majine strane je nastavljeno do te granice da ju je on gađao čokoladom, psujući je i vređajući.

Sledeća njegova žrtva bila je Jelena Milošević koju je on čupao i vukao za kosu, u navodno isceniranom događaju, no, ipak, dovoljna je i sama činjenica da je pristao da fizički povredi nežniji pol.Takođe, jednom ju je "U šali" ošamario, tačnije: lupio joj dva šamara.

Još jedna žena koja se našla na udaru, bila je Tijana Đuričić, koja je možda i najgore prošla. Pošto ga je toliko iznervirala, on je nasrnuo na nju i njenog psa, oborivši ih na pod, kada je prevrnuo krevet.

Takođe, on je jednom prilikom pljunuo Tamaru Đurić, a verovatno je da bi je i udario, da to produkcija nije sprečila.

Poslednji slučaj, ali samo za sad, jeste slomljen balerinin nos. Iako se ne može tvrditi sa sigurnošću da je sve to bilo njegovo delo, postoje priče koje tvrde da joj je nos on polomio, jer nije bila "poslušna".

Takvi ispadi i napadi na ženski, i ujedno slabiji pol ne mogu se smatrati "Bečkom školom", a sasvim je suludo njega smatrati zaštitnikom žena koji nikada ni na jednu ne bi digao ruku.

(old_image)
Pogledajte još