UMREĆU OD STIDA: Imao sam seks s majkom najboljeg druga

Došao sam do stana najboljeg druga da ostavim kesu s poklonom za njegovu majku i sestru koju je poslao preko mene. U Beogradu živimo i studiramo poslednja tri meseca i svaki put kad neko od nas dvojice odlazi u posetu svojima u rodni grad nosi pakete. Drugovi smo od detinjstva, zajedno smo išlči u osnovnu i srednju školu. U kući najboljeg druga bio sam nebrojno puta.

Poznajem njegovu majku i mlađu sestru. Drugarova majka je veoma zgodna žena. Često sam onanisao razmišlčjajući na nju. Razvedena je, tek je prešla 40. I izgleda fantastično. Prava je milfica. Kad sam joj odneo sinovljevu kesecu malo smo pričali. Dok je sedela na kuhinjskoj stolici stalno je prekrštala noge. Meni se strašno digao, tako da sam izd*kao čim sam izašao iz njenog stana.

Znam da imam nekog tipa s kojim se viđa, neki polukrimos. Kad sam izlazio, dok sam bio u žurbi da što pre uletim u lift kako ne bi bila primećena moja erekcija, zamolila me je da pre nego što krenem u Beograd svratim sutra do nje da mi da paket za sina.

Stigao sam sutradan u dogovoreno vreme. Bila je sama. Tek se vratila s posla. Insistirala je da ostanem. “Zašto se stidiš. Stalno se zacrveniš kad me vidiš”. Pitala me je provokativno. Šta da joj kažem, mislio sam se u sebi. “Diže mi se ludački na tebe. Prećutao sam pitanje. “Imaš li devojku”, nastavila je. Mic po mic, bila je iznad mene. Sela je na ivicu fotelje na kojoj sam sedeo i mazila me po kosi.”Opusti se, neću te pojesti”, rekla mi je. Uhvatio sam je za list i počeo da ga stežem. Sela mi je u krilo, posle čega smo počeli mahnito da se ljubimo. Obrukao sam se. Svršio sam posle pola minuta. Samo što je sela na mene, ja sam počeo da svršavam.

“Biće bolje sledeći put”, rekla mi je dok sam ja u žurbi zakopčavao pantalone. Otišla je do kupatila. Imam utisak da je nije bilo sto godina. Meni je pobegao autobus za Beograd. “Imaš moj broj i najavi se kad dolaziš. Glupo bi bilo da te pamtim po ovome. Zar ne”, rekla mi je na rastanku. Na izlazu sam se maltene sudario s njenim krimosom. Osetio sam ljubomoru što će taj retard da je ima. U Beogradu stalno teram druga da mi priča o svojoj kevi. Odlepio sam za njom. Već sam smislio da za vikend idem u rodni grad.

DUD

Pogledajte još