PROLEĆE U NOVEMBRU: Temperature iznad proseka, a evo kada nas čeka zahlađenje

Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od minus 4 do 2, najviša od 10 do 17 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas ujutro biti hladno, u nižim delovima grada magla, na periferiji slab mraz. U toku dana predviđa se pretežno sunčano. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od minus 1 do 2, a najviša oko 14 stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će jutra biti hladna, mestimično sa maglom koja će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima očekuje pretežno sunčano.

Maksimalna temperatura u sredu u većem delu biće malo iznad prosečnih vrednosti, od četvrtka hladnije, naročito u mestima s dužim zadržavanjem magle. Na planinama će biti toplo.

U Beogradu će narednih sedam dana jutra biti hladna s maglom koja će se zadržavati duže tokom prepodneva, naročito u nižim delovima grada. Sredinom dana i posle podne biće uglavnom sunčano. Maksimalna temperatura u sredu će biti malo iznad prosečnih vrednosti a od četvrtka hladnije.

Izvor: b92.net

Pogledajte još