HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR: Ovan će biti nasamaren, Vaga se svađa sa saradnicima

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo bi mogao biti za vas sasvim solidan dan ako budete raspoloženi da slušate one koji su na neki način na višoj poziciji od vas. Ne ulazite u polemike koje ničemu ne vode i zbog kojih ste više puta dolazili u konflikt sa onima koji su vam u stvari naklonjeni. Mnogi misle da ste prilično naivni u radu sa Rakom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate dosta toga o čemu biste razgovarali sa Lavom,Rakom ili Devicom i spremni ste na ustupke kada je u pitanju rad sa strancima. Ne želite da se previše angažujete na poslovima koji vam ne donose naročitu finansijsku korist, posebno kada su stranci u pitanju, želite da što pre vidite rezultat svojih napora.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca preko Lava donosi optimistično raspoloženje i pozitivno deluje na mnoge predstavnike vašeg znaka, podstiče vam samopouzdaje naročito ako ste spremni da uđete u neki nov posao sa onima za koje znate da su teški kao saradnici. Jedna Vaga, Lav ili Ovan mogu biti veoma zanimljivi sa svojim predlozima o kojima ćete razmisliti.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Savršeno vam odgovara tranzit Meseca preko vašeg znaka koji donosi pojačanu intuiciju ali to ne mora biti uvek najbolje rešenje za vas. Rukovođeni ste nekim unutrašnjim impulsima koji vam mogu biti neka vrsta pokazatelja u kom pravcu treba da usmerite svoju karijeru. Dobra saradnja sa Bikom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ostajete dosledni sebi i pored toga što se to može okrenuti protiv vas ako budete nerealni u svojim ambicijama. Niste spremni da se previše uklapate u društvo koje vam nije naklonjeno ili koje smatrate previše zahtevnim, bez obzira da li se radi o dugogodišnjim kolegama ili o onima koje bije glas da su teški za saradnju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur, vladalac vašeg znaka u Vagi čini vas spremnim da se uključite u posao u okviru koga biste morali da komunicirate sa velikim brojem ljudi. Ne odustajte od svojih planova samo zato što vam Blizanci ili Ovan nisu naklonjeni ili bar postavljaju uslove koji vama ne odgovaraju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Sunca preko Škorpije može značiti energičniji ton u načinu na koji komunicirate sa saradnicima ali istovremeno možete biti izuzetno ambiciozni u vezi sa nekim novim poslom o čemu nećete nikome pričati. Pozicija Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa donosi vam brojne mogućnosti za zaradu preko prijatelja.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Neko računa na vas ali vi ćete mu dati na znanje da želite da budete maksimalno samostalni i da se o svemu dogovorite prvo sa svojim najbližim saradnicima pa tek onda da eventualno razmišljate o proširenju tima. Veoma ste popularni u društvu u kome vam malo ko može biti konkurencija, ma čije da se bavite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Meseca preko Lava i tranzit Sunca preko vašeg astrološkog polja tajni i neprijatelja ali i vaše privatnosti može značiti dvoumljenje između dva projekta ili između privatne i državne firme.Možete se ponadati dobrom razvoju događaja na poslu uz podršku Jarca ili Vodolije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ovo bi mogao biti izuzetno povoljan dan za one predstavnike vašeg znaka koji su spremni da krenu sa nekim novim projektom, najverovatnije zajedno sa Lavom, Vagom ili Bikom. Strelac i Ovan nisu baš sjajni u ovom momentu kao savetodavci, čak i ako se sa njima dobro razumete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Potrebno je da se priviknete na uslove koje vam nameću Vaga, Blizanci ili jedan Lav.Tranzit Meseca preko znaka Lava znači za vas nove poslovne mogućnosti i šansu da dođete do dobrog posla uz pomoć Bika ili Vodolije.Trebalo bi da rešite pitanje dugova ili nekih zaostalih plaćanja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan dan za većinu predstavnika vašeg znaka koji nemaju mira zbog posla i ambicioznih planova.Osećate se sposobnim za velike poslove i verovano će vam poći za rukom da se dogovorite sa nekim ko bi trebalo da vam ponudi dobre uslove za rad oko nečega što bi vama u potpunosti odgovaralo.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još