INSTANT ORGAZAM: Ove 4 poze u seksu garantuju vrhunac za tren

Treba joj puno vreme da dostigne vrhunac? Isprobajte ove četiri poze i napravite vatromet u svojoj spavaćoj sobi.

1. Pereca

Dok leži na levoj strani, povijte njenu levu nogu, a desnom nogom, ona vas može da obujmi, tako što će ta noga dodirivati predeo vašeg stomaka. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a vi ćete imati pristup njenom klitorisu koji će se izuzetno nadržati zajvaljujući ovoj pozi.

2. Stojeći zmaj

Ova poza je izuzetno pogodna za stimulisanje G-tačke. Neka ona leži na kolenima, kao za dogi stajl na samoj ivici kreveta. S obzirom da vi stojite na nogama, iskoristite svoje butine da joj pritisnete kolena i spojite ih, zbog čega će učvrstiti njenu vaginu oko vašeg penisa.

3. Ispravljač

U ovoj pozi ona treba da leži na stomaku, licem okrenutim ka krevetu. Kolena treba da joj budu skupljena, a kukovi malo više izdignuti. Za veći užitak, možete staviti jastuk ispod njenih kukova, kako bi penis lakše ulazio.

4. Stub poza

Lezite na leđa i jednu nogu savijte u kolenu, a drugu ispružite. Ona je okrenuta leđima, tako što desnu nogu savija u kolenu, a levu prebacuje preko vaše druge noge. Ova poza podseća na obrnutu kaubojku, samo što je izvrnuta. Ona se može pridržavati na vaše koleno, a tako ćete oboje postići maksimalno zadovoljstvo.