HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR: Device - neko vam kvari planove, Škorpija će promeniti posao

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dan se dobro reflektuje na dame rođene u ovom znaku koje očekuju neko prijatno iznenađenje.Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa jednim Bikom, Blizancima ili Rakom oko nekog aranžmana koji se najverovatnije odnosi na neki put. Dobićete mogućnost da iskažete svoje talente.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da će jedna Vaga, Blizanci ili neki drugi Bik biti prema vama fer kada je u pitanju neki nov posao ili zajednički put. Imate priliku da odete na put sa osobama koje su vam drage, posebno sa nekim sa kim ste već negde putovali ili ćete dobiti poziv za poziv u veće društvo. Moguća povoljna vest o novcu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan vam donosi mnogo toga novog i interesantnog što bi moglo da vam u velikoj meri olakša donošenje odluka oko kojih imate nekakve dileme. Ovo bi mogao biti interesantan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, posebno za one koji očekuju da im se javi jedna Vodolija.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan vam donosi nove mogućnosti za razmatranje svega što se odnosi na neki nov projekat. Ako vam se dopada ideja o odlasku na putovanje, verovatno ćete biti u prilici da se dogovorite sa nekim ko deli slične ideje kao i vi koje se tiču novog posla. Verujete u dobre namere jednog Ovna.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Današnji dan može se povoljno odraziti na one koji planiraju posao sa Blizancima ili Devicom. Imate dobre planove, naročito kada je u pitanju posao u domenu umetnosti ili nauke. Mnogi imaju o vama visoko mišljenje a vi toga uopšte niste svesni. Trudite se da pridobijete naklonost jednog Ovna.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Verujete da možete da izađete na kraj sa jednim Lavom koji vam u velikoj meri kvari planove i nije spreman da sa vam aizađe na kraj. Ne bi trebalo da previše očekujete od nekog ko vam je dao na znanje da nije spreman da sa vama ide do kraja u jednom poslu koji je veoma zahtevan. Budite realni u svojim očekivanjima. Moguć je susret sa Vodolijom o kojoj nemate baš sjajno mišljenje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Očekujte da vam se javi jedna Vodolija sa kojom ste se uvek lepo slagali. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama misli jedna Škorpija ili neki Jarac. Budite istrajni u sprovođenju svojih planova. Postoji izvesna nesigurnost ali to značajno ne remeti vaš rejting na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan vam može doneti neke nove susrete koji vam donose mogućnost regulisanja statusa na poslu ili razgovor o prelasku na neko drugo radno mesto. Svesni ste da vas kolege poštuju i to vam je veoma važno jer ne možete da komunicirate sa onima sa kojima imate potpuno različite stavove po mnogim pitanjima. Moguća je povoljna vest od osoba koje žive u inostranstvu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Poslovni partneri šalju ponude o kojima možete samo da sanjate. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što se neće verovatno dogoditi. Potrebno je da imate više samopouzdanja u sebe i da ne propuštate šanse koje vam se retko ukazuju. Superiorni ste u odnosu na mnoge ali kao da niste sasvim svesni svojih kvaliteta i mogućnosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam može doneti neke nove mogućnosti, posebno kada je u pitanju zarada u radu sa dobrim kolegama koji međutim u poslednje vreme postavljaju nemoguće uslove. Nemojte očekivati previše u situaciji koja nije naročito povoljna ili u radu sa nekim ko je veoma zahtevan. Imate priliku da se pomirite sa nekim sa kim ste već više puta dolazili u konflikt.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne bi trebalo da ulazite u raspravu po nekim pitanjima po kojima ste se uvek nervirali, naročito kada je u pitanju saradnja sa nekim ko je veoma odgovoran a vas smatra nedovoljno pouzdanim. Imate nekoliko mogućnosti kada je u pitanju prelazak na novo radno mesto ali vi o tome kao da ne razmišljate. Dobijate poziv da se sretnete sa jednom Vodolijom ili nekim Strelcem.Očekujete da se sretnete sa nekim Lavom ili Blizancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Razmišljate o svojoj karijeri i na ozbljan način, naročito ako ste mladi ili na samom početku karijere i želite da se maksimalno posvetite nečemu što bi vam moglo doneti dosta zadovoljstva ali i profesionalnu satisfakciju. Ako dobijete poziv od Jarca, u vezi sa zajedničkim poslom, prihvatite ga. Mnogi žele da se priklkjuče vašem timu, čak i ako ste veoma mladi, verovatno se lider u grupi.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još