HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR: Ribe će biti iskorištene, Bikovi prepušteni sami sebi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ceo dan možete posvetiti raznim aktivnostima što vam može doneti ipak satisfakciju jer ćete uspeti da se dogovorite sa onima koji su vam dragi. Moguće da ćete uspeti da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Trudite se da ostanete dosledni sebi i da održite obećanje koje ste dali Vodoliji ili Lavu. Moguć je razgovor o kupovini nekretnine.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Prepodnevni sati mogu doneti mnogo prijatnih momenata, naročito ako ste rođeni krajem znaka dok će oni koji su rođeni u prvoj dekadi verovatno imati osećanje da se od njih mnogo očekuje i da su na neki način prepušteni sami sebi. Nemojte oklevati da što pre započnete nov posao, naročito sa jednom Vodolijom. Mogući su poveći troškovi koji vas preterano ne brinu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Bićete danas mnogo praktičniji i spremniji da se prihvatite novog posla ili ćete probleme sagledavati na mnogo realniji način. Želeli biste da obnovite saradnju sa Blizancima, Ribama ili Devicom zbog čega ćete napraviti prvi korak ka obnavljanju odnosa ili ćete ih pozvati da vam se pridruže na projektu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan vam može doneti konkretne razgovore o novom poslu u večernjim satima sa nekim koga inače dobro poznajete. Ako vam se bude javila Vaga, Bik ili Škorpija, verovatno ćete prihvatiti poziv za sastanak. Devica i Ribe mogu biti danas sasvim solidni znaci za svaku vrstu saradnje. Stariji član porodice očekuje od vas neku vrstu podrške, moguće da se radi o nekom ko uvek ima nove ideje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju obećanje jedne Ribe ili Raka, ako ih ne podsetite na dogovor, neće se sami setiti. Imate mnogo novih ideja koji bi mogli da vam donesu popularnost i li će vam omogućiti da izađete iz anonimnosti. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i daće vam to jasno na znanje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO


Verujete u nečije dobre namere i ne želite da se razočarate ni u koga po cenu da svesno idealizujete neku situaciju koja nije ni približno tako povoljna kako može izgledati. Ako vam se javi Jarac sa predlogom u vezi sa poslom sa strancima, verovatno ćete želeti da dobro razmislite o svim mogućnostima koje vam se pružaju u vezi sa novim projektom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Očekujete da dobijete poziv od Raka ili Bika, moguće i od Device. Ne odustajete od svojih planova i nemate mnogo sluha za savete onih sa kojima povremeno dolazite u konflikt, čak i ako znate da su možda u pravu. Nemojte se previše opterećivati novim poslovima. Dobro se slažete sa jednim Jarcem. Ostajete dosledni sebi i verovatno ćete pokušati da se priviknete na nove uslove rada.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Ojačana vam je intuicija i čini vas spremnim da se upustite u nov projekat ali samo ako imate podršku Jarca, Bika, Raka ili Device. Imate veliku potrebu za sigurnošću. Neki drugi Blizanac može vam pomoći da nađete izlaz iz trenutne situacije koja vam se čini prilično napornom kako za vaš nervni sistem tako i za zdravlje. Trebalo bi da se mnogo više posvetite sebi i realizaciji vaših želja. Ne nervirajte se bez preke potrebe.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ambicija vam je izuzetno naglašena i osećate da je došlo vaših pet minuta. Mnogo toga što se dešavalo u prošlosti počinje da dobija svoj pravi obris i vi ćete sada shvatiti s kim treba da radite i s kim treba da se družite. Pomalo vas i dalje opterećuje osećanje nepravde koja vam je učinjena. Dobro se slažete sa Lavom ili Vagom. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Škorpijom ili Jarcem po pitanju novca.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi neke nove susrete i kontakte sa onima koji su vas oduvek podržavali. Ne želite da pravite kompromise sa onima koji vam ne odgovaraju po mnogo čemu, naročito po svojim shvatanjima o načinu raspodele dobiti u okviru zajedničkog posla. Ne želite da dopustite onima koje ste mnogo čime zadužili da vas kritikuju bez razloga. Ipak, prema mnogima ste više nego fer.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobijate poziv da se sretnete sa nekim ko vam je nekada nešto obećao. Moguće da se radi o osobi koja je po rangu iznad vas i koja je spremna da vam učini po volji, naročito ako se radi o vašem profesionalnom opredljenju ili o nekom zajedničkom poslu u koji ste vi spremni da uložite bilo novac ili energiju. Nemojte isticati vaše dosadašnje zasluge na poslu jer to može biti kontraproduktivno.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nagoveštena je mogućnost burne veze, snažnih emocija ali i prilične doze naivnosti. Neko, moguće vaš stalni partner koristi vašu bolećivost da bi imao nekakve koristi od vas. Ipak, vama je prijatno u njegovom društvu. Pomalo ste nepovereljivi prema jednom vatrenom znaku.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još