HOROSKOP ZA 09. NOVEMBAR: Blizanci će imati veoma naporan dan, a Lavovi su lakoverni

OVAN (21.3.- 20.4.)

Imate mogućnost da rešite problem u vezi sa finansijama ali je potrebno da se obavestite o onome što vam pravi problem. Moguće da se radi o nekim propisima ili o osobi koja vam na pogrešan način tumači nešto što je za vas veoma bitno. Sve što želite možete lako dap ostignete ako budete spremni na neki manji ustupak.moguće u vezi sa novcem.

BIK (21.4.- 21.5)

Verujete da je moguće da na lak način uspostavite dobru saradnju sa jednim Jarcem ili Strelcem, naročito ako se radi o osobama koje su nekada bili vaši dobri saradnici. Kolegiajlni odnosi su u prvom planu i trebalo bi da uradite sve što je do vas da bi oni bili što je moguće bolji. Finansijski problemi su rešivi ako budete spremni da se prihvatite nekog honorarnog posla na duži rok.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Naporan dan jer morate da se bavite poslovima koji vas ne interesuju da se bavite moguće organizacijom ili finansijama a to vas uglavnom ne interesuje. Neki neraščišćeni lični odnosi sa nekim ko vam je nekada bio veoma drag, prijatelj ili saradnika u priličnoj meri vas opterećuju. Sve što želite da uradite danas od vas zahteva veliki fizički napor.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ovo je jedan naporan dan u kome se ne snlazaite baš najbolje, naročito ako se od vas zahteva taktičnost a vi niste spremni da izađete u susret nikom, čak ni onima koji su vas nečim zadužili. Prilično ste optrećeni nekim dešavanjima na poslu koja prevazilaze vašu sposobnost trpljenja, posebno kada se radi o osobama koje su prilično naporne za saradnju.

LAV (23.7.- 22.8.)

Verujete u dobre namere članova porodice ili bliskih prijatelja, saradnika ali nemate nameru da ih poslušate niti da bilo šta uradite za njih. Vama bilo ko da se obrati za savet ili uslugu ponašate se kao da vas to u potpunosti ne interesuje. Niste otvoreni ni za kakav vid saradnje a gotovo sve vam ide u prilog osim vaše naravi.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Mnogi vas podržavaju i pokušavaju da vam se nađu pri ruci i da vam daju na znanje da bi trebalo da se drugačije postavite prema nekom ko je za vas naporan više kao ličnost nego kao saradnik. Imate način kako da sa pretpostavljenim izađete nakraj ali ste svesni da to od vas zahteva ogromu snagu nerva i dobru koncentraciju jer vam predstoji naporan razgovor o mnogo čemu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Venera i Mars, planete koje su na pragu vašeg znaka donose neku novu energiju i potrebu da na događaje gledate iz drugog ugla. Ma šta vam ko kaže, vi ipak osluškujete svoju intuiciju i ne dopupštate nikom da vam deli savete. Sve vaše ideje lako će se realizovati ako budete dosledni sebi i ako ne budete previše kapriciozni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Možete dobiti ponudu prema kojoj ćete biti prilično sumnjičavi i nedovoljno informisani zbog čega ćete verovatno pogrešno odreagovati u situaciji u kojoj bi bilo najbolje da se postavite maksimalno profesioanlno. Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da na vas računa i nemotje zloupotrebljavati tuđu dobrotu da biste isterali neke svoje hirove.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Naporan dan za ambiciozne predstavnike vašeg znaka naročito ako imate dosta neostvarenih planova. Trebalo bi da budete mnogo oprezniji u radu sa jednom Vodolijom. Moguć je posao sa osobom prisutnom u javnosti koja je kreativna i spremna da sa vama naporno radi. Osećate se dobro u društvu Škorpije ili Riba koji podstiču vaše ambicije.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Od vaše koncentracije zavisi i učinak. Spremni ste da se maksimalno založite za sve što se tiče nekih novih projakata od kojih očekujete veliku zaradu Ne dozvoljavate nikom da vas dekoncentriše niti da vam govori šta treba da radite. Imate način kako da stanete na put nekomk o vas u poslednje vreme u priličnoj meri kinji ili maltretira.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Naporan dan kao i uvek kada se sprema mlad Mesec u vodenom znaku, ovog puta u vašem astrološkom polju karijere. Vaše ambicije su velike i vi ćete zajedno sa jednom Devicom, Vagom ili Ovnom uspeti da se dogovorite oko nekih bitnih pitanja, moguće onih koja se odnose na vaše dugogodišnje ambicije po pitanju posla koji zahteva dobro poznavanje stranih jezika.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ovo je jedan od onih dana kada vi zbog tranzita Meseca imate utisak da vladate situacijom i da možete da vučete konce iz pozadine. Vaši kvaliteti ne mogu da dođu do punog izražaja zbog nekoga ko stalno radi protiv vas i ima način da vas negde gde je to bitno ogovara ili širi neke neistine. Dobar kontakt sa strancima pruža vam nadu da će nov posao biti uspešan.

Nadlanu / Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još