ŠTA SA MNOM NIJE U REDU: Imam 28 godina, nevin sam i uživam da me devojke ponižavaju

U julu sam napunio 28 godina i još sam nevin. I ne samo da sam nevin, nego nikada nisam poljubio devojku. Razvio sam fetiš od odbijanja žena.

Ono što me je u ranoj mladosti odvlačilo u depresiju danas mi pričinjava zadovoljstvo. Navikao na svakakva poniženja od strane žena, danas uživam da im prilazim gde god ih ugledam, u kafiću, prodavnici, na ulici, gotovo lišen lišen ambicije da s nekom ostvarim bilo kakav odnos. Svi se šale na moj račun zbog toga.

U srednjoj školi sam imao devojku, s kojom sam se samo držao za ruke. Nije želela da se ljubimo, a posle sam saznao da su je je*ali skoro svi moji drugari iz razreda u vreme kad smo mi bili zajedno. Od toga je verovatno sve počelo. Bilo mi je klrivo, ali nisam je omrznuo. Nisam aseksualan. Onanišem redovno. I postao sam veliki pornofil.

Znam da moje ponašanje nije normalno. Bio sam u domu zdravlja kod psihologa, ali mi je on “pomogao” tako što mi je rekao da će se prava devojka pojaviti. I da je tako, ja ne znam da li bih želeo da imam odnos sa njom.

DUD

Pogledajte još