HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR: Bik će pozvati osobu iz prošlosti, uvređeni Lav isteruje pravdu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

U večernjim satima Mesec ulazi u najtamniju fazu pred pojavu mladog Meseca i u dobrom aspektu sa Plutonom i donosi mnogo lepih prilika onim predstavnicima ovog znaka koji su ambiciozni i koji prave velike planove u vezi sa nekim novim značajnim projektom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas biste mogli biti nostalgični i melanholični, previše okupirani razmišljanjima o prošlosti i o nekim događajima nad kojima ste mogli imati bolju kontrolu. Kako veče bude odmicalo tako ćete i vi biti sve nostalgičniji i spremni da se nekom izvinite ili da nekog pozovete jer je Mesec, planeta osećanja najslabiji u Škorpiji i to u najtamnijoj fazi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Veoma ste energični i radite preko svojih moći imate veliku želju da se istaknete u društvu ili da date na znanje da možete da prevaziđete neke nedoumice ili nesuglasice, posebno ako se radi o vašem odnosu sa jednim vodenim znakom. Veoma vam je stalo da neko pokaže razumevanje za vaše slabosti.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzit Meseca preko Škorpije donosi vam zadovoljstvo i osećanje da biste jedan problem mogli rešiti povoljn po vas. Ipak, Sunce i Merkur iz Škorpije vas podstiču na nove, kreativne poteze a pozicija Saturna u Strelcu vas čine velikoj meri tvrdoglavim u pogledu nečega što vam nikako ne ide u prilog. Moguć posao u nekoj dalekoj prekookeanskoj zemlji na duži rok.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Svojeglavost i preterana potreba da isterujete neku svoju pravdu, naročito ako se osećate uvređenim.Tranzit Meseca preko znaka Škorpije i aspekt koji obrazuju Saturn i Pluton donose osećanje napetosti i nezadovoljstva ali i pojačanu ambiciju da mnogo toga isterate po svome. Prilično ste nervozni ako imate dugove ili nerešena finansijska pitanja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzit Meseca u najmračnijoj fazi preko znaka Škorpije ne odgovara vam jer vas čini pomalo zabrinutim i spremnim da se raspravljate za svaku sitnicu, naročito jer je Mesec u konjukciji sa Merkurom,planetom komunikacije, vladaocem vašeg znaka. Preosetljivo reagujete na sve što vam neko kaže a ne ide vam u prilog.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Uvereni ste da neko nema dobre namere prema vama. Previše se opterećujete razmišljanjima kako o karijeri tako i o nekom za koga niste sigurni da li vam je naklonjen. Porodični problem doživljavate kao veliko opterećenje. Finansijska situacija izgleda nedovoljno stabilna ali imate ipak dobre mogćnosti za zaradu u saradnji sa nekim ko je sposoban da proceni finansijski potencijaln projekta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan za vaš nervni sistem jer sumnjate u nečiju naklnost i pokušavate da se smirite ali moguće su fizičke tegobe zbog stresa i prevelikih obaveza. Postavljate sebi prevelike obaveze.Najtamnija faza Meseca može doneti probleme zbog promena raspoloženja.Nemojte biti brzopleti kada je u pitanju saradnja sa jednim Lavom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Za većinu predstavnika vašeg znaka danas bi mogao biti jedan od napornijih dana, posebno ako ste spremni da nekom učinite nešto po volji jer je Mesec u najtamnijoj fazi jer donosi probleme u komunikaciji. Želite da nekog obradujete nekom lepom vešću ili nekim gestom koji će vas učiniti u njihovim očima odgovornim.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne odgovara vam najtamnija pozicija Meseca zbog čega možete biti prilično svojeglavi ali i intuitivni.Verujete da možete da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu. Smatraju vas napornim i previše zahtevnim kada je u pitanju neki zajednički projekat. Imate potrebu da vas svi ostave na miru. Pokušavate da regulišete odnos sa nekim ko vam je inače veoma drag.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas ste mnogo nervozniji i spremni da se rasteretite nervoze druženjem sa prijateljima koji su uvek pokazivali razumevanje za vas. Niste u prilici da se ubeđujete sa jednim Lavom a ukoliko to učinite bićete neprijatni. Smatrate da ste dobro postupili u jednoj delikatnoj situaciji ali vam je ipak pomalo žao nekog postupka.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Zabrinuti ste zbog mnogo čega, od finansija do odnosa sa jednim vatrenim znakom koji se ponaša previše samovoljno i nad kim nemate dovoljno sposobnosti da budete autoritet. Iz nekih razloga to vam je veoma bitno ali ako se radi o odnosu sa Ovnom, odustanite. Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom koji je proveo izvesno vreme u inostranstvu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još