NE ZNAM ČIJE JE DETE: Imam seks s deverom i ne mogu da prekinem

Nisam svetica, znam to, kao što znam da sam otvorila vrata pakla koja nisam smela. Udala sam se iz ljubavi pre četiri godine i doselila u suprugovu porodičnu kuću. Suprug je godinu stariji od mene i zabavljali smo se svega šest meseci pre nego što smo se uzeli. Bila je to velika ljubav. I još je.

Njegov dve godine stariji brat pokušavao je da me muva još dok sam išla u srednju školu. Važio je za jednog od najzgodnijih momaka u mestu, vozio velike motore i bio nekako divalj. Međutim, nismo ništa imali do ove godine. On se ženio i razvodio dva puta. Ima preku narav i tešku narav. Kako živi na istom imanju kao i i mi, često smo se viđali.

Uvek me je gledao prodorno, kao da me hipnotiše. I onda se desilo to. Došao je malo pod gasom kod nas. Pre toga sam uspavala dvogodišnjeg sina. Suprug je otišao u Kragujevac sa svekrom radi nekog posla. Dever je to znao. Nabacivao mi se i ranije ali sam to vešto eskivirala. Žena zna kako da osdbije na elegantan način. Ali to veče sam popila dva piva i ne znam šta mi je bilo. Malo po malo uspeo je da me pritisne na trosedu.

Opirala sam se, ali nedovoljno. Znam da sam mogla biti odlučnija. Imali smo nezaboravni seks. Sve se nastavilo. Viđamo se dva-tri puta nedeljno. Mislila sam da će proći, ali strast i požuda su uvek jači.

Krajem oktobra umalo nas moja svekrva nije uhvatila na gomili. Milsim da je nešto posumnjala. Sin je bio kod nje i ona je nenadano došla u deverovu kuću da nešto uzme. Od tada me gleda ispod oka, kao da mi kaže znam šta radiš. U junu sam ostala u drugom stanju.

I sada ne znam ko je otac, jer sam istovremeno imala seks sa mužem i deverom. Svesna sam situacije. Htela sam da prekinem s deverom, ali on još ume da me slomi. Poslednji put je rekao da će reći bratu sve ako ga ostavim. Ovaj moj bi ga ubio. Dobar je i vredan , ali to ne bi podneo. Zato sam oprezna, a dever to koristi da bi mi se uvukao pod suknju.

Pogledajte još