Za sredu, 11. novembar 2009. godine

BEOGRAD, 11. novembra 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o novom gripu i kupovini vakcine, i o štrajku advokata.

ALO - Pod naslovom "Srbija bacila više od milijarde na vakcine" list piše o novom gripu.

BLIC - O novom gripu u tekstu pod naslovom "Stekli se uslovi za proglašenje epidemije". O štrajku advokata "Advokati poručili policiji da odloži hapšenja". O gubitku NIS-a "Srbija može da izgubi deo akcija NIS".

VEČERNJE NOVOSTI - O novom gripu u tekstu "U martu kasno za vakcinu". O kamatama u bankama "Kamate prazne kućne sefove". "Statut postao lapsus" o Statutu Vojvodine koji je povučen iz skupštinske procedrure zbog tehničke greške.

GLAS JAVNOSTI - "Vakcina može da izazove i paralizu", o vakcinama protiv novog gripa. Pod naslovom "Rukovodstvo lažiralo izveštaj" o revizorskom izveštaju po kome je NIS u prošloj godini poslovao sa gubitkom.

DANAS - O statutu Vojvodine "Verujemo da nas Cvetković neće prevariti". O novom gripu u tekstu pod naslovom "Epidemija zatvara vrtiće i otkazuje javna okupljanja". Liberalizacija viznog režima "Belim šengenom do jeftinije hrane".

KURIR - Pod naslovom "A sada ćorka" list piše o revizorskom izveštaju po kome je NIS imao gubitak od osam milijardi dinara.

POLITIKA - O štrajku advokata u tekstu pod naslovom "Advokati ne mogu pobeći od poreznika". List piše o novom gripu pod naslovom "Farmaceuti nisu stigli da se spreme za tender". List objavljuje intervju sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem pod naslovom "Nema većeg zla od zle pameti".

Pres - "Šta da jedeš da ne dobiješ svinjski grip" o novom gripu. Pod naslovom "Pala još jedna mafija" list piše o hapšenjima u Subotici.

PRIVREDNI PREGLED - "Od investicija ni traga ni glasa" o padu društvenog proizvoda, inflaciji i blagom oporavku industrijske proizvodnje. "Ukupni javni dug 9,5 milijardi evra", kaže savetnik premijera Jurij Bajec.

Pogledajte još