STRAVIČNA TRAGEDIJA: Unuk ubio baku nožem, pa je zapalio

Mladić je u nedelju čak pokušao da gasi vatru koju je podmetnuo u babinoj kući u Hilandarskoj ulici i tada je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena! Pretpostavlja se da je motiv ubistva svađa zbog novca.

- U nedelju, tri sata posle ponoći, u kući je izbio požar. Po gašenju požara u sobi, u kojoj je sve izgorelo, nađeno je ugljenisano telo Miroslave Ranković. Verovalo se da se žena ugušila, a da je zatim leš izgoreo. Njen unuk je bio tu, povređen je kada je pokušao da gasi vatru, pa je prebačen u mladenovački Dom zdravlja, gde mu je ukazana lekarska pomoć - rekao sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

Telo Miroslave Ranković je istog dana prebačeno na Institut za sudsku medicinu.

- Obdukcija je pokazala da je ona ubijena jer su na telu nađene povreda nastale od uboda oštrim predmetom, verovatno nožem. Daljom istragom došlo se do saznanja da ju je usmrtio unuk - otkriva izvor.

- U subotu sam bila tu. Krenuli smo kući i usput povezli Miljana do prodavnice. Čuli smo se kasno te večeri. Zvao me je da me pita za broj jedne koleginice jer ga je baba stalno terala da se oženi, a i on je hteo da se skrasi. A sada ovo - priča Marija, Miljanova sestra.

Povređeni unuk je ubrzo nakon toga uhapšen.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još