VREĐAO JE, PRETIO, OMALOVAŽAVAO: Kako je Kristijan uništio život bivšoj suprugi Suzani

Kristijan Golubović je posebnu osudu javnosti pokupio kada je postao agresivan prema ženama u rijalitiju "Farma". Ipak, njegova priča seže čak do prvog braka, sa prvom zakonskom suprugom, Suzanom Milojković.

Kako Kurir saznaje, nekadašnji žestoki momak s beogradskog asfalta, nije umeo da ceni to što je Suzana bila maksimalno požrtvovana tokom njihovo braka koji je trajao osam godina.

Nije znala čime se bavi, sve dok nije završio u zatvoru, i tamo proveo sedam, od osam godina njihovog braka. Ipak, ona nije želela da ga ostavi i stalno ga je posećivala u Centralnom zatvoru.

Spremala bi mu obroke od kuće i donosila u šerpicama, a on je stalno izvoljevao i govorio šta da mu donese.

Ekipa Starsa obišla je njihov bivši kraj i tamo razgovarala o Suzani i Kristijanu sa njihovim nekadašnjim komšijama. Prema njihovim rečima, par se mnogo svađao, a sve je krenulo nizbrdo kada je našao ljubavnicu, košarkašicu Tanju Živanović.

Komšije kažu da je Suzana bila veoma ljubazna, da im se nije poveravala, te ne mogu da tvrde da li ju je Kristijan tukao. Ipak, pretnji je bilo. Jednom joj je rekao da će umreti od raka i proći kao njegova prva (nezakonita) žena, ali i da ju je vređao i govorio: "Ti si niko i ništa".

Optužio ju je da je uzela 30,000 evra za stan koji je prodala po njegovom nalogu, a istina je da mu je sve dala na ruke, što je on uložio u poslove sa drogom.

Kada joj je pukao film zbog ljubavnice, Suzana je zatražila razvod braka. O prošlosti nije želela da komentariše, rekavši da gleda samo u budućnost, a da Kristijan ne postoji za nju od dana kada su se razveli.

Izvor: stars

Pogledajte još