VENČANJE DECENIJE: Otkrivamo sve detalje Severinine i Igorove svadbe

Seve konačno staje pred matičara, pa i ne čudi što interesovanje za svadbu nje i Malog Kebe ne jenjava, a i srpski i hrvatski mediji podjednako bruje o ovom svečanom događaju.

Par se već zakleo na ljubav pred Bogom, krajem septembra u Istri, kada je upriličeno crkveno venčanje samo za članove porodice i kumove.

Velika svadba i građansko venčanje zakazano je za 22. novembar u beogradskom hotelu “Crown Plaza”, u koji će se tom prilikom “sjatiti” 500 zvanica.

Kako se šuška, mladenci su na slavlje potrošili 52 hiljade evra, a samo za cvetne aranžmane iskeširali su 20 000 evra. Večera po gostu košta 70 evra, a sveže venčani par će provesti dve noći u luksuznom hotelu, a na sve su dobili određene popuste kao svadbeni poklon.

Za preko sto zvanica koje će doputovati sa svih strana organizovan je smeštaj, a za taj detalj mladenci će morati izdvojiti i preko 170 evra po osobi.

Seve je potvrdila da će nositi venčanicu svoje prijateljice, hrvatske kreatorke Matije Vuice. Korišćenje mobilnih telefona i postavljanje fotografija na društvene mreže biće strogo zabranjeno, a hotel će biti pod jakim obezbeđenjem kako niko od predstavnika medija ne bi mogao da se “ušunja” na venčanje.

Goste će zabavljati pevačica Tanja Savić, a pored nje angažovan je i orkestar Ace Sofronijevića. Mikrofona će se sigurno latiti i Ana Bekuta, koja će se sa Milutinom mrkonjićem naći među svatovima, a čije pesme Severina veoma voli.

Na spisku počasnih zvanica našli su se i Petar Grašo, Nataša Bekvalac, kao i brojne kolege Dragana Kojića Kebe – Lepa Brena, Šaban Šaulić, i mnogi drugi.

Ipak, postoje i neki koji nisu dobrodošli na veliko slavlje. Priča se da je Sevka zabranila Igoru da na svadbu pozove prijateljice iz osnovne i srednje škole, ali i neke rođake. Ali nisu oni jedini koji će nedostajati.

Poslednja informacija koja je procurela u javnost jeste da ceremoniji neće prisustvovati Igorova rođena sestra, Nataša Kojić Taša, zbog poslovnih obaveza u Americi. Iako joj žele veliki uspeh u karijeri, porodica Kojić nije oduševljena tom odlukom.