BIĆE UVREĐENIH: Ko (ni)je dobio pozivnicu za Severinino i Igorovo venčanje

Licitiralo se brojem zvanica koje će se 22. novembra okupiti u beogradskom hotelu "Crown plaza", a prema informacijama koje su procurele pevačica i fudbalski menadžer će svoju sreću podeliti sa oko 500 gostiju.

Iako su spisak zvanica pokušali da sakriju od očiju javnosti, pojedina imena su već poznata, a na svadbenom veselju naći će se velika imena srpske estrade, ali i hrvatske javne scene.

Među počasnim gostima su Lepa Brena i Boba Živojinović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, vlasnik Grand produkcije Saša Popović sa suprugom Suzanom, legende folk muzike Snežana Đurišić i Šaban Šaulić, Severinini dobri prijatelji Nataša Bekvalac, Saša Matić, Petar Grašo, Goran Bregović, ali i Ana Bebić, sastav Ministarke sa kojima pevačica ima duet, kao i Filip Miletić i Miloš Roganović, kompozitor i tekstopisac koji stoje iza većine Sevkinih hitova.

Na listi se našla i pevačica Tanja Savić, koja će uz podršku orkestra Ace Sofronijevića biti zadužena za muzičku podlogu. Mikrofona će se sigurno latiti i Ana Bekuta, čije pesme Igor i Seve veoma vole.

Međutim, ima i onih na čiju adresu pozivnice nisu stigle. Kako se šuška, Severina nije dozvolila Igoru da pozove veliki deo rodbine i prvih komšija iz Loznice, odakle je njegov otac Dragan Kojić Keba.

To je za medije potvrdio i Igorov rođak Cvetko Kojić:

"Nismo dobili pozivnice, ali nema veze. Ne ljutim se."

Upućeni kažu da je glavni razlog to što pevačica želi modernu svadbu na kojoj neće biti mnogo starijih ljudi koji bi naručivali pesme narodne muzike. Persone non grata će 22. novembra biti i mladoženjine prijateljice iz osnovne i srednje škole, čije je prisustvo njegova sadašnja izabranica zabranila.

Osim njih, sa slavlja će izostati i Igorova rođena sestra Nataša Kojić Taša, zbog poslovnih obaveza u Holivudu, a pozivnicu nije dobila ni njihova polusestra Ina, Kebina ćerka iz vanbračne veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Jedna od gošći koja je potvrdila da će se sledećeg vikenda naći u "Crown Plazi" je i pevačica Nada Topčagić, koja je tom prilikom otkrila i kako izgleda čuvena pozivnica, koju su samo pojedini imali čast da drže u rukama.

Danas same lepe stvari mi se dešavaju . Prvo moj veliki prijatelj i kolega Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica...

Posted by Nada Topčagić on Tuesday, November 10, 2015

Pogledajte koliko su novca mladenci "iskeširali" za ovo gala venčanje, kao i još neke detalje venčanja.

Pogledajte još