OPET SAM NEVINA: Kako ću postati žena bogatog Arapina

Raskinula sam vezu i bez ikakvih očekivanja izašla na ručak s biznismenom. Ja imam 25, a on 37 godina. Školovao se u Londonu i u Abu Dabiju radi u kompaniji u vlasništvu njegove porodice.

Počeli smo da se viđamo češće, prijala mi je njegova pažnja, a i galantnost. Onda mi je prijateljica rekla da ako nešto ozbiljno želim s njim, a da to on svakako očekuje jer inače ne bi gubio vreme sa mnom, onda moram da odem na ušivanje himena.

U arapskom svetu se podrazumeva da je devojka nevina pre uklaska u brak. “Pa ja imam 25 godina. Šta on misli da nisam bila nisakim pre njega”, upitala sam prijateljicu.

“On to ne zna, ali se tome nada. I oženićete jedino ako mu kažeš da si nevina”. Poslušala sam prijateljicu. Kad sam bila u Beogradu otišla sam u poznatu kliniku gde su mi ušili himen. Moj biznismen me je pre mesec i po zaprosio. U početku nisam bila sigurna da li želim da napustim moj prethodni život. Ali sam prelomila. Udaću se za njega. Možda je to moja najveća greška, ali eto. Idem u duboku vodu pa šta bude.

Kad sam mu saopštila da želim da budem njegova supruga, biznismen me je upitao da li sam čedna. “Naravno. To je kod nas normalno” rekla sam mu bez trunke kajanja, jer sam 10 godina bila seksualno aktivna.

Foto: Yayimages/Ilustracija