S KNEDLOM U GRLU: Kristijan se obratio ženi i progovorio o akcijama sa Stanijom i balerinom (VIDEO)

Video poruka supruge Ivane, za Golubovića je bila iznenađenje koje nikako nije očekivao. Ona mu je tom prilikom poručila da ga voli, da ga ona i ćerka čekaju da se vrati iz rijalitija, i uputila pozdrave njegovim drugaricama Staniji i Jasmini Medenici.

LUBOVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: Evo šta je njegova žena poručila Staniji i Medenici (VIDEO) – See more at: /pocetna/zabava/zvezde/GOLUBOVIC-OSTAO-BEZ-TEKSTA-Evo-sta-je-njegova-zena-porucila-Staniji-i-Medenici-VIDEO.a-272570.139.html#sthash.QXk1255b.dpuf

GOLUBOVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: Evo šta je njegova žena poručila Staniji i Medenici (VIDEO)

Kristijan je bio vidno pogođen ovim dešavanjima, a nakon gledanja snimka iskreno je odgovorio na sva pitanja Ognjena Amidžića i tom prilikom svojoj ženi poručio:

“Nisam verovao da će Ivana da svari to i da izađe pred kamere, i da mi kaže uopšte bilo šta, dobro ili ružno. Iznenadila me, pokazala je kolika je kraljica, ono što sam i znao od prvog momenta kad sam je pogledao u oči i kad sam joj dao svoje srce i pred Bogom se zakleo da ćemo biti do kraja života zajedno. HVala joj za to, dala mi je vetar u leđa, nadam se da ne uzima zdravo za gotovo valjanje sa Stanijom i balerinom, pa ovima pa onima. Sve je to u svrhu šou biznisa i zabave.”


Farma 6/Kristijan Zena Mi je pokazala Kolika je… by zadkostellbokizadko

Foto: printscreen