PRISTOJNOST POSTOJI: Glumica koja je odbila da bude zvezda rijalitija

Delujete užurbano. Da li negde kasnite ili negde žurite ?
- Od svega po malo. U toku su probe za novu predstavu Svit Ceriti. Pošto sam i ja deo ansambla nije baš lako uskladiti probe ovde u Pozorištu na Terazijama I ostale obaveze. Naime, krajem meseca, tačnije 22. novembra u Akademiji 28 ću imati prvo, u nizu, izvođenje moje mono drame Kobne laži SoL Sarfati.

Šta se krije iza naslova Kobne lazi Sol Sarfati ?
- Kobne lazi su priča o samoći, odrastanju, patnji ali i želji za uspehom. Igram devojku, Sol, koja je siroče i koja kroz razne dogodovštine pokušava da se uzdigne I da postigne nešto u životu. Kroz songove i veoma dinamičan tok predstave publiku uvodim u svet Sol Sarfati u kome ona mašta, peva ali i plače. U svojoj mašti Sol Sarfati jednu običnu železničku stanicu transformiše u nešto mnogo drugačije.

Da li Sol uspeva da ostvari svoje snove ?
- Neka to ostane mala tajna, barem do 22. novembra.

(old_image)

Na koju ulogu iz karijere ste najviše ponosni, a postoji li možda uloga koju priželjkujete?

- Što se tiče mog rada na sinhronizaciji crtanih filmova najviše sam ponosna na to što sam pozajmljivala glac Nodiju. A što se tiče pozorišta veoma sam ponosna na moje ulogu predstavama Smrt Uroša Petago kao i na moju ulogu u ČIKAGU gde igram jednu blesavicu. Samo izvođenje te uloge je jako energično I zato mi je posebno drago.

Šta ne tolerišete kod saradnika na poslu, i čime se vodite kada birate poslovne projekte?

- Jako mi je važno da komunikacija među saradnicima bude jasna i nedvosmislena. Ako se na prvih nekoliko sastanaka ne možemo razumeti jasno je da dalja saradnja nema smisla. Projekti koji su uza mene su jako različiti. Mislim da je za mene, kada je u pitanje prihvatanje novih projekata, presudna želja za savladavanjem postavljenog cilja, pogotovo kada se novi cilj potpuno razlikuje od predhodnog.

Na koji način vodite računa o sebi i da li smatrate da je samo negovana zena, lepa žena?
Trudim se da dovoljno spavam. Redovno vežbam, trčim. Pokušavam da se zdravo hranim. I naravno, negujem se. U mom poslu svakih 100 grama viška mogu da predstavljaju problem. I zato sve mora da bude u tip-top formi.

(old_image)

Spadate li u glumice koje ne vole privatno da budu našminkane jer su zbog posla često pod jakim mejkapom?
Šminkam se i privatno, kada je to potrebno. Naravno mnogo diskretnije nego na sceni. Ali nisam od onih žena koje ni do prodavnice ne mogu da odu bez šminke. Ako u toku jednog dana imam dve probe I pored toga odem na plivanje ili trčanje zaista nema potrebe da se nekoliko puta dnevno šminkam I skidam šminku.

Šta po vašem mišljenju čini osobu uspešnom ? Da li je neophodan uspeh i na privatnom I poslovnom planu ?
Neprekidni rad, trud, pozitivne misli su recept za uspeh. Najbolje je kad se to dvoje, privatno i poslovno, lepo uklope, a da budu zadovoljni i bližnji i saradnici. I publika , naravno.

Smatrate li da žene koje se nisu ostvarile kao majke trpe veliki pritisak ?

To je teško pitanje. Mislim da sve zavisi od toga da li su udate ili ne. Udate žene koje se nisu ostvarile kao majke su pod većim pritiskom jer rodbina očekuje prinovu. One žene , devojke, koje se nisu, kao ja, još udale trpe drugu vrstu pritiska jer svaki čas se nađe neko ko počne da deli savete o udaji I slično. Konačno to je stvar ličnog izbora. Eto, ja se još nisam udala i nisam se ostvarila kao majka ali nikada se ne zna, možda se nešto ubrzo promeni. ( osmeh )

Da li biste pod nekim uslovima pristali da učestvujete u nekom rijaliti programu?
- Imala sam ponudu. Neću vam reci za koji rijaliti. ( osmeh ). Nisam prihvatila. Imam unapred planirano vreme kada su Kobne laži u pitanju. Takođe će i premijera predstave Svit Ceriti biti polovinom decembra.

(old_image)

Koji su Vaši poslovni planovi? Radite li na još nekoj zanimljivoj predstavi?

- Uvek imam planove. Pored uloge u Svit Ceriti i Kobnih laži zajedno sa mojim saradnikom i prijateljem, piscem Dejanom Simeunovićem radim na pripremi predstave Marija Egipćanka. Naime Dejan je napisao scenario koji se meni svideo. Vec smo oformili malu ekipu saradnika i polako radimo na projektu.

Kada možemo očekivati premijeru te najnovije predstave ?

- Za sada je jos rano govoriti o premijeri. Sam projekat je veoma zahtevan. Postavili smo dosta visoke ciljeve u svim segmentima. Za sada mogu da kažem da je planirano da ja igram glavnu ulogu. Kad sledeći put budemo razgovarali uz kaficu mozda ću moći da Vam kazem nešto više o tom novom projektu.

M.Milenković

Pogledajte još