MIRIŠEM NJENE GAĆICE I BRUS: Volim sestru onako kako ne bih smeo

Imam 20 godina, studirao sam do ovog leta na mašinskom fakultetu. Ona je tri godine mlađa, ide u treći razred Prve beogradske gimnazije.

Nikada nisam imao problem s ribama, dok se nisam zaljubio u prvu zvezdu moje srednje škole. Bili smo zajedno i ona me je ostavila. Bolelo je, ali sam preživeo i zarekao se da se neću vezivati za devojke. Prošle zime na našoj slavi, na Svetom Nikoli, došla je tetka sa bratom i sestrom. Kad je ušla nisam mogao da verujem da je to ona klinka od pre nekoliko meseci. Bili smo u mojoj sobi i zezali se.

Zadirkivao sam je da su joj porasle grudi i da je preko noći postala riba. Na to je ona uzvratila pozivom da dođem u prvu da izaberem neku njenu drugaricu. Bila je uskoj haljini i dugim čizmama. Imao sam potrebu da je stalno dotičem. Priznao sam joj da sam bolestan jer sam dobio erekciju na nju. “Nije to ništa neobično, svima se diže na mene”, rekla mi je lakonski i nastavila da flertujemo. Kad su mi došli drugari, malo smo prikočili, ali sam osetio tenziju kojqa se javlja između mladića i devojke kad se jedno drugom sviđaju.

Kad sam išao u kupatilo pitala me je treba li mi pomoć. Ušli smo u toalet. Ona je nameštala kosu dok sam ja urinirao. Bili smo opušteni. Onda je ona mrtva hladna skinula čarape i podigla haljinu. Piškila je predamnom kao da je to potpuno normalno. Privukao sam joj k sebi čvrsto je držaći za guzu. Ljubili smo se strasno. Prekinulo nas je kumovo zapomaganje da će se upišati ako mu ne otvorimo. Improvizovali smo u trenutku da sam se isflekao vinom i da mi je ona pomagala da saniram štetu.

Sutra smo spavali. Mislio sam da će se sve smiriti, ali nije. Kuckali smo se na viberu. Došla kod mene na kolače. Svršio sam za manje od minut. Rekla mi je da će mi dati popravni jer se baš nisam pokazao. Popravni je usledio isto veče u dvorištu njene kuće.

Naše majke nisu rođene sestre, pa smo u toj činjenici pokušavali da opravdamo naše postupke. Strast nije jenjavala. Bili smo na letovanju zajedno. Znali smo da na duže staze nećemo moći da krijemo vezu, da ćemo morati da živimo negde drugde.

Sve naše planove prekinuo je njen rođeni brat koji je ispričao majci da smo u vezi kad su se posvađali. Uprkos poricanjima, stvari su izašle na videlo. Mene su moji poslali u Beč da nastavim studiranje uvereni kako je cela priča prenaduvana. Od oktobra se nismo videli.

Čujemo se svakog dana i viđamo na skajpu. Mirišem njene gaćice i brus u nadi da ću je uskoro videti. Ona se kao fora smuvala s nekim likom kako bi svojoj majci i ocu pokazala da sa mnom nije imala ništa. Šeta tog majmuna dva puta nedeljno i kači njihove fotke po fejsu. Ja se nadam da ću se vratiti sledećeg leta u Beograd za stalno. Mislim da bi nam bilo lakše da se viđamo iako smo označeni kao problematični.

DUD

Pogledajte još