VIP KOKTEL NOĆI REKLAMOŽDERA: Dodela Grand Slam nagrada u Jugoslovenskoj kinoteci

Mts Noć Reklamoždera i Institut za istoriju oglašavanja, u saradnji sa IAA su sinoć u Jugoslovenskoj kinoteci dodelili Grand Slam nagrade za neponovljiv doprinos razvoju kulture i industrije oglašavanja u klasičnim medijima: štampi, radiju i televiziji.

Žan Mari (Jean Marie) je istakao kako je u svom 35. godišnjem radu sarađivao sa predstavnicima kinoteka iz raznih zemalja i upoznao privatne kolekcionare reklama, ali da je ovo prva Kinoteka s kojom oficijelno priča o poslovnoj saradnji, jer veoma ceni predan i profesionalan pristup čuvanju filmova.

Koliko je kreativnost važna u komunikaciji, istakla je gospođa Natalija Jegdić, izvršni direktor direkcije za privatne korisnike Telekom Srbija ispred Grand Slam večeri i manifestacije Noći Reklamoždera.

Takođe je istakla da je reklama poseban vid umetnosti koji doprinosi razvoju lokalnog i kreativnog stvaralaštva koje oni kao kompanija prepoznaju i podržavaju.

Prestižna priznanja su dobili: za print – Slavimir Stojanović, za radio reklamu – Dragoljub Mićko Ljubičić i za TV reklamu – Jaka Judnič iz Ljubljane.

Uz mnogobrojna priznata imena iz sveta marketinga, ovoj izuzetnoj večeri prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti: Vesna Čipčić, Nele Karajlić, Ana Stanić, Duška Jovanić, Lena Bogdanović, Filip Ivanjac, Jelena Ivanović.

Proglašenje pobednika za najbolju reklamu biće 28. novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.