DNEVNI HOROSKOP: Škorpije će dobiti mnogo novca, a Devici je potreban savet

OVAN (21.3.- 20.4.)

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom novca i posla ali i partnerskih odnosa i braka prelazi preko polja partnerskih odnosa i možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate koji bi mogao doneti dobre prihode ako se radi o saradnji sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5)

Imate potrebu da jedan posao do koga vam je veoma stalo ipak završite u što je moguće kraćem roku. Merkur, planeta biznisa koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla još uvek u konjukciji sa Suncem donosi uspeh onima koji se bave pisanjem, medijima ili umetnošču.

LJUBAVNI HOROSKOP: Ribe neka dobro otvore oči, a Škorpijama se smeše zvezde

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Očekujete poziv od jednog Lava, Device, Strelca. Nešto u vašem životu kreće s mrtve tačke ali vam još uvek nedostaje potreban novac .Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi ali i doma i privatnog biznisa dobro je postavljen prema vašem znaku i nemate razloga da brinete da li će se situacija odvijati povoljno ili ne.

RAK (22.6. – 22.7.)

Tokom dana vaše raspoloženje se menja jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u Vodoliji vas iritira i vi iz stanja pasivnosti prelazite u stanje ambicije i pokušavate da nadoknadite sve ono što ste propustili. Ovaj tranzit donosi i vest od Vage ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom započetog.

LAV (23.7.- 22.8.)

Nalazite se u fazi iščekivanja da se nešto dogodi jer Venera koja vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u napetom aspektu sa zahtevnim Plutonom i vi ćete verovatno dobiti neku ponudu, vest od nekog ko želi da vam pomogne i bićete u stanju da se postavite kako treba prema problemu sa kojim ste suočeni.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti sa Jupiter čini vas spremnim da poslušate savet jednog Raka, Bika ili Strelca jer imate u njih veliko poverenje. Pozicija Marsa ne aktivira vaš segment posla u dovoljnoj meri. To bi moglo značiti da imate potrebu za zaštitom i pomalo detinjasto raspoloženje, i nedostatak odgovornosti.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš znak je naglašen kao i znak Vodolije čini vas veoma društvenim a Venera koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi perlazi preko nje i donosi potrebu za obnavljanjem nekih veza i kontakata. Tranzit Meseca naglašava potrebu da više pažnje obratite na članove porodice koji su ambiciozni ali i nezadovoljni svojim statusom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Sunce i Merkur u napetom aspektu sa Mesecom pojačava vašu ambiciju. Ovo bi mogao biti znak dobre zarade u radu sa velikim firmama ili osobama za koje ste vezani prijateljskim, kolegijalnim ili rodbinskim vezama. Jedan Rak pokušava a vas nagovori na nešto na šta vi nerado pristajete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Jedan od boljih dana ako planirate posao u medijima ili očekujete poslovnu ponudu od nekog koga često srećete u društvenim krugovima. Nemojte dopustiti da vas bilo ko iznervira naročito ako ste skloni neraspoloženju ili promenama raspoloženja u poslednje vreme. Moguća vest od Bika.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Tokom dana možete biti plahoviti i nedovoljno sigurni u sebe ali ipak entuzijasta. Mesec svojim tranzitom preko Vodolije može u napetom aspketu sa Mesecom doneti rizik u poslu.Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom oko pomoći koju od njega trebate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Tokom dana dobijate priliku da se sretnete sa prijatljima. Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom posla i svakodnevnih aktivnosti, prelazi preko vašeg znaka i čini vas spremnim da započnete nov posao nezavisno od mogućih prepreka kojih ste svesni. Neko će vam dati dobar savet.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Naglašeno astrološko polje inostranstva, rođaka, duhovnosti i naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta donosi mogucnost uspeha u radu sa strancima. Možete dobiti priliku da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli i ko vam je posebno veoma drag i verovatno ćete uspostaviti dobru komunikaciju.

Nadlanu / Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još