MORAĆE DA JOJ OBJASNI: Brenin sin se slikao sa Zorannah, a evo šta ga je mama pitala (FOTO)

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah, nakon promocije i potpisivanja svoje knjige "Life & style" na ovogodišnjem Sajmu, spakovala je kofere i uputila se u Ameriku.

ZORANNAH: Ja sebe nisam prozvala književnicom, niti se skidam gola u rijalitiju - See more at: /pocetna/info/srbija/ZORANNAH-Ja-sebe-nisam-prozvala-knjizevnicom-niti-se-skidam-gola-u-rijalitiju.a-271986.291.html#sthash.6zst0BN9.dpuf

ZORANNAH: Ja sebe nisam prozvala književnicom, niti se skidam gola u rijalitiju

Od kada su, kada je prethodni put bila u SAD-u, u javnosti počele da se pojavljuju zajedničke fotografije nje i Filipa Živojinovića, Breninog pastorka, nagađalo se o njihovoj ljubavnoj romansi. I Zorannah i Filip su, međutim, demantovali ove glasine naglašavajući da ih veže isključivo prijateljstvo.

NIJE JARIĆ Zorannah u Njujorku sa jednim od najpoželjnijih srpskih frajera (FOTO)

Ovoga puta, Zorannah se ponovo našla u društvu Živojinovića, ali ne Filipa - već njegovog polubrata Stefana. Stefan, Zorana i još jedna njihova prijateljica su se našli s jedne strane Skajpa, dok je Filip ostao sa druge i postavio ovu fotografiju na Instagram uz komentar "Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu".

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu !!! @zorannah @stefanzivojinovic i @sarahluloo

A photo posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on


Međutim, u prepisku se uključila i Lepa Brena koja očigledno nije upućena u dešavanja i upitala ih "Pa gde ste ovo?"

Nadamo se da su mamu Brenu, koja brine kao i svaka mama, na vreme obavestili o svojoj trenutnoj lokaciji.

Pogledajte još