DNEVNI HOROSKOP: Bikovi su kraljevi taktike, a Rakovima rade iza leđa

OVAN (21.3.- 20.4.)

Pokušavate da suzbijete ego u komunikaciji sa drugima. Shodno tome danas ste neuobičajeno osetljivi i nervozni usled pozicije Meseca i verovatno ćete se upustiti u raspravu sa drugima. Vaša ljutnja može biti rezultat vaših manjih finansijskih problema. Nemojte ulaziti u nepotrebe razgovore sa Lavom.

BIK (21.4.- 21.5)

Uzimajući u obzir poziciju Meseca i Plutona ostavićete pozitivan utisak na druge svojim entuzijazmom energičnošću i snagom svojih motiva. Ali ako suprotstavite saradnicima, posebno Vodoliji ili Ovnu uspećete da iz zbunite da ne znaju šta su hteli da kažu. Budite taktični sa Lavom.

LJUBAVNI HOROSKOP: Lavovi su spremni za novu ljubav, a Vage uživaju u mirnoj luci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Možete nesvesno provocirati nekog posebno u društvu Riba stavljajući primedbe drugima koje ih čine uplašenim. Ako treba da nekog ubedite u vaš stav ili želite da započnete nov posao trebalo bi da budete mnogo efikasniji sve dok možete da izbegnete veliki pritisak s njihove strane.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ovo nije povoljno vreme da rizikujte dosta u poslu već je povoljno vreme da se povučete iz glavnog kruga prijatelja. Neko ko vam je veoma posvećen biće zainteresovan za vaš posao. Spremni ste da budete deo nečega što može biti nov veliki projekat.

LAV (23.7.- 22.8.)

Tranzitni Mesec preko Riba ne donosi ništa što je vredno vaše ljutnje. Vi ćete svoj stav izneti tako jasno drugima da će možda bit ii pomalo iznenađeni naročito oni koji na koje ste uvek mogli da računate. Neće biti dobrodošao niko pokušava da vas odvrati od glavnog cilja.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Tranzitni Mesec, naročito u večernjim satima pomaže vam da raščistite nešto sa saradnikom i prijateljem i vi ćete biti spremni da nešto popravite u tom odnosu jer Pluton i Mesec pozitivno utiču na vašu astrološku kuću ličnosti donoseći kreativne ideje i šaljući vam dobre vibracije. Dobrodošao vam je dobar savet od Škorpije ili Blizanaca.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Imate potrebu da kontrolišete situaciju id a budete nezavisni jer vas tranzit Meseca preko Riba čini nervoznim. Vaš pronicljivi duh donosi vam nove ideje usled konjukcije Neptuna, planete imaginacije i Meseca u vašoj astrološkoj kući posla. Možete biti skloni promenama raspoloženja i pomalo povučeni u sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Tranzitni Mesec može vam pomoći da donesete odluke u vezi sa novim projektom za koji mislite da će biti profitabilan naročito ako se odnosi na umetnost ili sport. Ako ste pronicljivi i posvećeni nauci dobićete dobre vesti od nekog Raka, Jarca ili Riba.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Vaš stav prema drugima, naročito prema nekom vodenom znaku može dovesti do svađe naročito ako želite da budete iskreni prema onima koji vas često kritikuju. Možete imati konflikt između osećanja i razuma, ili možete imati veoma uspešan razgovor o finansijama sa Vagom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Približavanje Meseca Neptunu čini vas sklonim da se bavite umetnošču i da budete uspešni u komunikacijama sa onima sa kojima se inače upuštate u rasprave. Verovatno ne želite da razgovarate ni o čemu ozbiljnom jer je ovo lagani uticaj dve planete koje su povoljne za one koji rade u medijima ili često putuju u inostranstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ako imate potrebu da diskutujete o vašem finansijskim problemima, usled tranzita Meseca preko konfuznog Neptuna nemojte oklevati ako se radi o Škorpiji, Lavu ili Biku. Ukoliko nemate nikakvu ideju kako da ubedite Škorpiju da vam pozajmi novac pokušajte sa razgovorom o novom poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Izbegnite bilo koji oblik pogrešne interpretacije ili izvrtanja istine čak iako mislite da biste mogli biti ljubazni ili bi to nekog navelo na nešto pogrešno da biste ga poštedeli stresa. U svakom slučaju, trealo bi da težite da sačuvate moć komunikacije i razmišljanja jasnim, lucidnim i da poentirate sa smislom za realnost.

Nadlanu/Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još