NE IGNORIŠITE IH: 5 znakova koji upućuju na to da će neko blizak preminuti

Ovih pet znakova često upućuju na to da će nam neko blizak preminuti. Naravno, oni nisu isključivi i ne mora nužno da znači da ukazuju na smrt, ali prema narodnim verovanjima, može da se dogodi da ukazuju na to. Duhovi preminulih osoba ponekad žele da se konektuju sa vama i da vam stave do znanja da će uslediti neprijatnost ili nečija smrt. Evo kako oni to rade.

1. Osećate ih

Naše čulo mirisa je direktno povezano sa delom mozga u kom se nalaze sećanja. Miris će vam najbrže i najjače vratiti uspomenu ili sećanje na nešto. Sećate li se bakinog parfema, dekine cigarete, nečijeg dezodoransa? To može da bude znak.

2. Nestaju vam stvari

Svi znamo osećaj kada možemo da se zakunemo da smo, na primer, ključeve ostavili BAŠ TU i sada ih nigde nema. To stvarno izluđuje. Ipak, nemojte da se nervirate. Prema narodnim verovanjima, to može da znači da se duh bliske osobe poigrava sa vama.

3. Pojavljuju se u vašim snovima

Duhovi preminulih često dolaze u naše snove. Nekad ih se sećamo, a nekada ne. Oni na taj način utiču na podsvest i postajemo svesniji problema ili opasnosti. Ovo je naročito delotvorno ukoliko vam je san bio realističan i niste sigurni da li ste sanjali ili se stvarno dogodilo.

4. Neobične misli

Da li ste nekada imali osećaj kao da vam je neko hakovao misli? Kao da razmišljate na neki način koji ne priliči vama i ne možete da se prepoznate… Nemojte da se plašite, već makar na trenutak razmislite šta taj drugi glas govori. Da li je u pravu?

5. Znaci na sahrani

Svakome je nekada palo na pamet kako bi izgledalo da prisustvujemo sopstvenoj sahrani. Ko kaže da i tome nije razmišljao – laže. Ako je verovati na reč spiritualnim ljudima, duhovi ovo rade. Pojaviće se na sahrani bliske osobe i ožaliti je.

Izvor: Nadlanu