IZMOKRILA MI SE NA LICE I GRUDI: Danas mi je seks nezamisliv bez toga

Godinu dana sam u otvorenoj vezi s Nemicom koja živi i radi u Beogradu. Upoznali smo se preko posla. Imali smo mnogo zajedničkih kolega. Viđali smo se neko vreme i započeli vezu baš u vreme kad sam se razvodio. Starija je pet godina od mene, ali se to ne bi moglo zaključiti na osnovu njenog izgleda. Za jednu četrdesetgodišnjakinju izgleda odlično.

Seks nam je bio fantastičan od samog starta. Bolju partnerku nisam imao, a dosta toga sam prošao. U nameri da imamo slobodnu i otvorenu vezu, viđali smo se povremeno, bez pritiska, prisile, ustezanja. Ni na letovanje nismo išli zajedno. Ali zato kad bismo se videli prštalo je na sve strane.

Dan pošto sam se vratio s letovanja otišao sam kod nje na večeru. Živi u neposrednoj blizini Arene, odmah pored zgrade u kojoj Nole ima stan. Žestoko smo vodili ljubav na terasi. Znam da je pali seks na javnom mestu, ali ga ne upražnjava zbog društvenog ugleda. Nastavili smo u spavaćoj sobi. Vezala mi je oči. Tako mi je pušila da sam vrištao od zadovoljstva. Taman kad treba da svršim, ona prekine. A inače na pušenju ne pamtim kad sam svršio. I ja sam nju oralno zadovoljavao. Ležao sam na leđima a ona je klekla ispred mene i nabila mi picu u usta. U tom trenutku sam osetio topli mlaz tečnosti na licu i što je još gore u ustima. U početku sam mislio da skvirtuje. Međutim nije, ona je urinirala po meni. Vrištala je od zadovoljstva. Bio sam besan. U šoku nisam verovao šta se desilo.

Uz izvinjenje, ponudila mi je da se ja popišam po njoj. Nije mi padalo na pamet. Otišao sam da se istuširam uveren kako ću posle toga napustiti njen stan. Zauvek. Sačekala me je u seksi donjem vešu i sa čašom šampanjca u rukama. “Bilo je nezaboravno. Najveće zadovoljstvo imam kad uriniram tokom seksa. Hvala ti što si mi podario seks koji ću pamtiti celog života. Ako odeš, biću jako tužna”, rekla mi je. Ostao sam. Tu noć sam se ja njoj ispišao u usta i na grudi. Svršio sam bogovski. I dalje se viđamo, a često nam je seks ispunjen mokrenjem. Ako vas takve stvari privlače, a ne smete da ih ostvarite, predlažem vam da pređete granicu. Nećete zažaliti. Imam najbolji seks u životu.

DUD

Pogledajte još