HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR: Ovan je naivan, Lav će doneti pogrešnu odluku

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas ste veliki idealista i pomalo naivni. Verujete da imate veći uticaj na poslovnog partnera nego što je to slučaj. Nekome može poći za rukom da vas nadmudri. Poslovni kontakti sa Lavom i drugim Ovnom ipak mogu doneti mnogo toga povoljnog.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan vam donosi neke nove mogućnosti na profesionalnom planu a ako se budete postavili prijateljski prema Ribama ili Strelcu, možete očekivati nove poslovne ponude, uvećanje prihoda ili neki drugi vid unapređenja. Potrebno je da budete iskreni ali ne neprijatni prema onim koji vam nude neku vrstu poslovnog rešenja. U priličnoj meri se opterećujete nepotrebnim razmišljanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da vam mnogi zavide na uspehu ili da komentarišu vaše poslovne planove koji su više nego jasni sa zluradošću. Uvereni ste da neko pokušava da vas nadmudri ili će vam dati na znanje da niste bili prema toj osobi fer. Bilo bi dobro da se više odmarate da sebi ne pravite nepotrebno velike obaveze.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako ste dama Rak, danas ste veoma sposobni da ubedite poslovne partnera da treba da vas poslušaju. Zahvaljujući ličnom šarmu uspevate da mnogo više postignete nego kada se postavljate previše profesionalno. Ako ste gospodin Rak, moguć je veoma važan poslovni kontakt sa jednim Lavom. Dobijate neočekivanu uplatu od nekog ko vam nešto duguje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Možete biti nesmotreni po pitanjima koja se odnose na nekretnine, novac ili možete dati partneru povod da sumnja u vašu lojalnost. Vaga i Lav su vam naklonjeni i ponudiće vam saradnju. Dan vam donosi mnogo toga nejasnog, neke ponude u vezi sa nekretninama koje nisu povoljne po vas tako da danas ne bi trebalo da donosite odluke u vezi sa tim.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Želite da se dogovorite sa Rakom u četiri oka o mogućim novim poslovima. Imate mnogo ideja i potrebna vam je podrška Škorpije, Jarca ili Riba. Verujete da možete da se izborite sa konkurencijom ili da preko honorarnog posla uvećate prihode. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za one kreativne i sposobne Device koje se ne libe da rade naporno i koje veruju u uspeh.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Očekujete poziv od nekog ko vam je obećao zajednički posao, moguće da se radi o osobi koja je prisutna u javnosti i dobro govori bar jedan strani jezik. Ako se radi o Škorpiji ili Jarcu, imajte strpljenja za njih, naročtio ako je do početka saradnje došlo tokom leta. Ako ste dugo na istom radnom mestu pomalo se osećate zapostavljenim ili nepotrebno kritikovanim od strane onih koji su u suštini lošiji od vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naporan dan, naročito ako treba da se sretnete sa avgustovskim Lavom koji vas nagovara na nešto što vam ne ide u prilog. Verujete da možete da ubedite Blizance i Ribe da prihvate vaše savete u vezi sa poslom u državnoj službi ili na nekom veoma odgovornom projektu. Danas predstoji manje nerviranje zbog nepredviđenih izdataka. Moguć razgovor sa Lavom u vezi sa novcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobijate poziv od osobe sa kojom je već trebalo da se sretnete. Moguće da se radi o nekom vatrenom ili vazdušnom znaku sa kojima imate inače dobru komunikaciju ali u poslednje vreme iskrsavaju problemi razne vrste zbog nespremnost da u nečemu popustite. Škorpija pokušava da vam predoči šta je u vašem interesu. Nemate način kako da se izborite sa onima koji vam ne dozvoljavaju da se istaknete na poslu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi nove poslovne šanse u radu u okviru medija. Jedna izuzetno ambiciozna osoba pravi planove sa vama. Ako se radi o Devici, Lavu ili Biku, ne razmišljajte o nepotrebnim sitnicama koje bi mogle da vam zasmetaju u saradnji sa potencijalnim saradnikom, naročito ako se nalazi na mnogo višoj poziciji od vas. Mogući su vanredni dobici i preko igara na sreću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

I dalje razmišljate o ponudi koju je trebalo već odavno da prihvatite. Imate mnogo planova u vezi sa nekim novim poslom koji bi trebalo da radite zajedno sa Ribama i Ovnom. Očekuje vas poziv od jednog Lava u koga imate veliko poverenje ali niste načisto da li ćete prihvatiti posao zbog svojih nekadašnjih planova.Mogući su poveći troškovi u vezi sa nečim što se odnosi na vaš izlazak u javnosti.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan vam je naklonjen ako se bavite pitanjima od praktičog značaja zbog čega ćete imati priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Imate mogućnost da se dogovorite sa nekim ko vam nešto duguje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još