Program mts Noć Reklamoždera 2015.

Zaboravite na njihovu komercijalnu dimenziju. Noć Reklamoždera slavi njihovu kreativnu, umetničku i filmsku stranu.

U ovogodišnjem, mts Noć Reklamoždera programu, videćete mnogo novih, uzbudljivih, egzotičnih, potpuno neočekivanih i urnebesno zabavnih reklama. Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodišnjeg izdanja od Elton John-a, Lady Gage, Justin Biber-a do Noor Jehan-a (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), preko Tony Benett-a, Snoop Dog-a i naravno Pharel Williams-a.

Sve ove zvezde su deo fantastičnih reklama.Velika Britanija je na vrhuncu kretivnosti.

Popov, svetski poznat ruski klovn, pojavljuje se u veoma emotivnim i visoko umeničkim reklamama. Serija japanskih reklama za donji veš. Tribute "Gradu svetlosti"- divne pariske reklame od 50-tih do danas.

Reklame koje će vas oduševiti i to iz zemalja iz koji ne očekujete: Ivory Coast, Pakistan, Angola, Vijetnam, Nigerija, Gvatemala, Mozambik...

I nekoliko naših reklama u svetskoj turneji, a koje su to reklame videće u najnovijem programu, koji vas čeka 28.11 u Sava Centru.

Smestite se udobno u svoju fotelju u Sava Centru i uživajte u visečasovnoj selekciji najkraćih filmova, sublimaciji kreativnosti, ideja i trendova u svetu advertajzinga i fenomenalnoj žurci koju zajedno čine pokrovitelji i prijatelji manifestacije, kompanije: mts, Samsung, Sensation, Black 'n' Easy, Frikom, Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost! Glasajte za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

KARTE za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama, muzike i vedre atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i prodajnim mestima i online Eventim-a, kao i Gigs Tix i knjižarama Vulkan.
Cena ulaznica: 800 rsd.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja ( IIO) , International Advertising Association ( IAA, Turisticka organizacija Beograd i Institut Francuske u Srbiji i hotel Zepter.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć koja se pamti. Beogradska Noć.
www.nocreklamozdera.com

Pogledajte još