DNEVNI HOROSKOP: Jarčevima neko radi o glavi, a Blizancima se crno piše

OVAN (21.3.- 20.4.)

Mars, planeta energičnosti u dobrom aspektu sa Merkurom, planetom logike u Sterlcu donosi nove mogućnosti u pogledu proširenja saradnje sa stranim firmama. Veoma ste ambiciozni i nećete oklevati u vezi sa novim projektima. Možete dobiti neku intrigantnu informaciju u vezi sa poslovnim partnerom.

BIK (21.4.- 21.5)

Želeli bisete da imate priliku da steknete moć nad drugima naročito nad konkurencijom, ako to postignete, trebalo bi da iskoristite ovu moć da postignete ono što je potrebno vama ali i onima oko vas. Nemojte svoju moć koristiti u sebične svrhe jer vm to neće doneti nikakvu prednost. Neki Lav ili Škorpija će vam pomoći da donesete odluku.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Trebalo bi iskoristiti poslovne kontakte jer ćete od njih imati koristi bar kada su vaši lični interesi u pitanju čak iako na to niste pomišljali. Nekom ko je uticajan možete se svideti. Možda ćete morati da se suočite sa moćnim pritiscima i snagama uperenim ka vama od onih koji vas smatraju jakim protivnikom.

RAK (22.6. – 22.7.)

Ulazak Merkura, planete vladaoca vašeg nervnog sistema u Strelca može doneti tenziju kada je u pitanju javnost i imate osečaj da morate da u nečemu popustite da podredite svoju ličnosti vašim uspesima što može biti stresno. Imaćete priliku da radite neki nov posao, sa novim tehnikama ili da steknete novo iskustvo.

LAV (23.7.- 22.8.)

Merkur u Strelcu odgovara onima koji su rođeni u prvoj dekadi znaka, naročito ako vole da drže predavanja, pisanje ili rad u medijima. Bilo koji posao u vezi sa životinjama, naročito konjima može biti veoma profitabilan. Mnogi Lavovi mogu nabaviti kućnog ljubimca ili kupiti nešto što su u poslednje vreme želeli da nabave, moguće nešto što pripada opremi za hobi.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Ako ste svesni da vaš posao nije naročito isplativ, možete iznenada početi da osećate pritisak i želećete da ga se oslobodite. Uticaj Merkurovog uticaja u Strelca može označiti revolt protiv autoriteta bilo koje vrset, a naročito protiv poslodavca u stranoj firmi. Možete dobiti ideju da započnete vaš sopstveni biznis.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Naglašeno astrološko polje vaše ličnosti, novca i mentalnog stanja može doneti nove ideje o poslu u inostranstvu ili u saradnji sa nekim Blizancima, Strelcem ili Jarcem. Ovaj uticaj kod vas podstiče osećanje idelizma ali vam ne pomaže da vidite stvari u pravoj dimenzitij jer je Merkur, planeta zdravog razuma slab u Strelcu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Danas ćete biti okupirani novim poslom i možete biti privučeni nekim prilično nerealnim idejama osim ako ste umetnik u kom slučaju možete imati apstraktne ideje koje se mogu svideti vašim saradnicima. Ako vam nedostaje novac za vaš projekat, ne oslanjajte se na Blizance ili Devicu čak i ako su vam obećali neki iznos.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Merkur, planeta logike, slab u vašem znaku upravo je ušao u njega i vi možete biti pomalo nerealni u vezi sa mnogim idejama i možete praviti planove koje nećete moći da lako realizujete. Podržavaju vas oni koji dele sa vama vaše stvove, ideje i možda se radi o Vagi, Ovnu dok Škorpija može biti od konkretne pomoći svojim sugestijama.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Ako pravite plan koji se odnosi na umetnost, pisanje, putovanje ili promenu posla, trebalo bi da sve radite u tajnosti jer vas neko može zaustaviti ili vam ukrasti ideje.Imate veliko razumevanje i saosećanje za one koji su u nekoj vrsti nevolje i spremni ste da pomognete bilo novcem ili na neki drugi način.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Ako planirate da započnete nov posao sa nekim vatrenim znakom bićete zadovoljni sa odgovorom onih koje ćete pozvati. Ako ste uključeni u timski rad, biće nekog iznenađenja jer ćete morati da se složite da radite sa nekim ko nije iskusan u onoj meri u kojoj ste vi niti će biti tolerantan kao bi trebalo.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Vaš segment karijere je naglašen ulaskom Merkura u Strelca i vi ćete pokušati da gradite kule u vazduhu pošto nema realnog osnova da se ostvari vaš plan. Pokušajte da saznate o poslu koji biste voleli da radite naročito ako se odnosi na rad sa strancima. Možete dobiti interesantne vesti od neke Device.

Nadlanu/Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još