PRIPREMITE SANKE: Danas kiša i susnežica, evo kad nas očekuje pravi SNEG

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno sa kišom, samo će tokom jutra na severozapadu Srbije i na višim planinama zapadne i jugozapadne Srbije biti uslova za susnežicu i sneg.

Više padavina biće tokom jutra i prepodneva. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar, na jugu i jugoistoku vetar slab do umeren, jugozapadni.

Minimalna temperatura od 3°C na severu do 10°C na istoku i jugoistoku, maksimalna dnevna od 5°C na severozapadu do 18°C na jugoistoku Srbije. Krajem dana i tokom noći prestanak padavina.

U Beogradu danas oblačno sa slabom kišom, a do večeri uz postepeni prestanak padavina. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 7°C.


Narednih dana oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima s susnežicom i snegom, samo će u ponedeljak tokom dana u većini predela biti pretežno suvo, a potom krajem dana i tokom večeri sa juga naoblačenja sa kišom. Temperatura tokom sedmice u postepenom padu, pa će tokom četvrtka i petka biti uslova za susnežicu i sneg biti i u mnogim nižim predelima.

Izvor: b92.net

Pogledajte još