ČVRLJIO SAM GA ALI NIJE POMOGLO: Svaka devojka pobegne od mene kad mi vidi penis

Imam 22 godine i još nisam imao seks sa devojkom s kojom sam bio u vezi. Nisam nevin. Tri puta sam bio s prostitutkama s kojima nije bilo problema. Do sada sam imao četiri ozbiljne veze, ali nijedna devojka nije htela da spava sa mnom kad bih se skinuo. Živim u Smederevskoj Palanci.

Pre tri godine sam upisao Saobraćajni fakultet u Beogradu, ali sam ga ovog leta privremeno napustio i vratio se u rodni grad kako bih pomogao roditeljima u porodičnoj firmi. Ovo pišem jer sam prošle nedelje ostao bez devojke koju mnogo volim. Sve je bilo idealno. Od jula smo bili u vezi. Ona ide u četvrti razred srednje škole i veoma je dobra i zgodna. Prošlog vikenda smo hteli da prvi put spavamo.

Znao sam da će to biti problem. Svaku vezu koju sam imao do sada uprskao sam onda kad sam se skinuo. Zato sam ovog puta odlagao seks do unedogled. Kad je ona počela sumnjati da nešto nije u redu sa mnom, organizovao sam da dođemo kod mene u kuću. Imam prevelik penis.

Dugačak je 26 centimetara i svaka moja devojka je bila u šoku kad bi ga videla. Deluje ogromno i kad nije u erekciji, a kad jeste onda i mene uplaši. Svi misle da je veliki penis privilegija, ali verujte da je meni to pakao. Još od osnovne škole me drugari zezazu za to. Da bih sprečio njen šok, otišao sam u kuhinju da ga čvrljim. Skinuli smo se i mazili, i kad se digao otrčao sam u kuhinji da ga čvrljim.

Lupao sam njime po kuhinsjom stolu da se malo opusti. Kad me je devojka upitala šta radim rekao sam joj istinu. “Čvrljim ga”. Pokušali smo da spavamo ali ona je imala plokadu. Skupila se i nije mogla da ga primi. Ispratio sam je kući, poljubili smo se i od tada mi se ne javlja.

DUD

Pogledajte još