JEZIVA ISPOVEST: Dvanaestogodišnja sestra mi je rekla da ju je moj muž celu noć silovao

Šokirala sam se kada mi je dvanaestogodišnja sestra rekla da ju je moj suprug Mališa silovao. Jedva je smogla hrabrosti da mi kaže jer joj je Mališa pretio da će je ubiti ako nekome ispriča šta joj je radio celu noć, kaže Verica Šović (19) iz Bobova kod Svilajnca, supruga Mališe Strainovića (34), koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu svastiku.

Verica kroz suze kaže da je Mališa bio nasilan i da ga je nedavno ostavila.

– Tri godine sam bila u braku sa Mališom i imamo dvoje dece. Često je pio. Zbog nasilja u porodici napuštala sam bračnu zajednicu, poslednji put početkom ove godine. Ročište je zakazano za decembar, ali smo se u međuvremenu pomirili i ja sam mu se vratila.

Ona objašnjava da njena sestra B. B. ide u osnovnu školu, ali da je razvijena za svoje godine.

– Primetila sam da je Mališa neobično gleda i posumnjala. Ipak, smatrala sam da neće ništa da joj uradi – priča Verica.

Pakleni plan Mališa je sproveo u delo krajem prošle nedelje. On je odveo suprugu Vericu kod njene majke u Markovac. Njena maloletna sestra bila je kod bake po ocu u Velikoj Plani. Mališa se ponudio da je doveze u Markovac. Međutim, umesto u Markovac, odvezao ju je kući u Bobovo.

– Pravdao se da su mu se pokvarila kola i da je išao kod majstora. Sumnjivo mi je bilo koji to servis radi noću, a i sestra mi je delovala preplašeno. Odjednom sam pomislila da je možda napao, pa sam je pitala da li je Mališa slučajno nije dirao. On je u tom trenutku bio u dvorištu, sekao je drva sa rođakom – priča Verica i dodaje:

– Sestra je briznula u plač i sa strahom mi rekla: „Dado, ne smem o tome da pričam, rekao je da će da me ubije ako kažem. U povratku iz Velike Plane kupio je sokove, pivo i vino. Pio je, a potom me cele noći silovao.“ Poludela sam kad sam to čula i odmah pozvala policiju.

Kada je video policajce, Mališa je počeo da se smeje. Rekao je: „Dobro, šta sam sad učinio?“

– Kako te nije sramota, šta si uradio mojoj sestri – vikala je s kućnog praga Verica.

Suzana Šović, Veričina i majka maloletne B. B., kaže da je Mališa planirao da obljubi mlađu ćerku.

– Mališa je u poslednje vreme imao običaj da se navodno šali kako bi voleo da je moja mlađa ćerka starija bar dve-tri godine, pa bi je uzeo za sebe, a oterao Vericu. Očito je tako i planirao jer je Vericu često maltretirao i tukao – kaže Suzana.

– Znale smo s kim imamo posla, ali devojčicu nismo mogle da sačuvamo od monstruma. Imao je on za sobom tri propala braka. Čula sam da je svojevremeno napastvovao i neku babu u obližnjem selu, ali se vešto skrivao – rekla je očajna majka.

Izvor: Kurir