HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR: Lavu se neodgovornost obija o glavu, Jarčevi - neko će vas pozvati na razgovor

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Spremni ste da se posvetite nekom novom poslu u okviru koga biste mogli naći dobre saradnike. Verujete da ste u stanju da ubedite jednu Vagu ili Ribe u ono što želite. Moguć je poziv od Raka ili Bika sa kojim ste u poslednje vreme često sarađivali.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Preopterećeni ste razmišljanjima o novom poslu ili nekim obavezama koje niste bili u stanju da ispunite o roku. Ne bi trebalo da uđete u poslovnu kombinaciju sa jednim Lavom ako niste sigurni da možete da se sa njim dogovorite oko svega što vam je bitno. Moguć susret sa Vagom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Budite spremni da se uklučite u neke poslove koji izgledaju veoma naporni i koji vam možda ne odgovaraju. Ako vam se ne dopada način saradnje sa Rakom ili Ribama. Želite da dobijete priliku da se dogovorite oko posla koji bi mogao da vam po mnogo čemu odgovara, naročito ako ima veze sa javnošću.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Potrebno je da sagledate probleme iz realnog ugla i da ne budete previše ambiciozni kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese profit i popularnost. Saradnja sa Ribama ili Jarcem donosi satisfkaciju iako će posao biti naporan ili veoma odgovoran. Dobro se slažete sa Vagom i Bikom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce u Strelcu u konjukciji sa Merkurom u dobrom aspektu sa Marsom donosi mogućnost uspostavljanja dobrog odnosa sa nekim koga izuzetno cenite. Ne bi trebalo da se nervirate ako vaš pretpostavljeni bude očekivao od vas neki dodatni rad. Trebalo bi da sa više odgovornosti prihvatate svoje obaveze.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naglašeno astrološko polje posla, novca donosi vam mogućnost nalaženja posla koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko je izuzetno uspešan i spreman da vam pomogne oko nekih bitnih pitanja. Nemojte se nervirati oko novca, dobićete povoljne vesti u vezi sa tim.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera i Mars u vašem znaku vam pomažu da izrazite svoje sposobnosti jer su u dobrom aspektu sa Suncem ili Merkurom koji vam daje donosi mogućnost dobre komunikacije i brzog donošenja odluka. Imate smisla za pisanje i umetnost. Ako planirate posao sa strancima, krenite sa realizacijom ideja što pre.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate veliko poverenje u nekog s kim ste do skora bili u dobrim poslovnim odnosima. Ako se radi o nekom ko je trenutno u inostranstvu ili je prešao u drugu firmu, verovatno ćete pokušati da nastavite komunikaciju. Ako tražite posao, možete naći nešto što vam samo relativno odgovara.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Sunce i Merkur u vašem znaku u dobrom aspektu sa Marsom može označiti vašu spremnost da budete deo važne društvene akcije u kojoj ćete poprilično participirati. Vaša ambicija u pogledu privatnog biznisa može biti realna i doneti vam dobar profit. Trebalo bi da pokušate da dobijete savet od Raka ili Bika.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne odustajte od posla za koji vam mnogi kažu da bi bio veoma profitbabilan samo je potrebano da budete istrajni. Verujete da će jedan Bik biti spreman da održi reč ili će ispuniti obećanje koje vam je dao. Ako se radi o uspešnoj i ambicioznoj osobi, ostvarićete dobru saradnju. Vodolija planira da vas pozove na razgovor.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne treba da se preterano opterećujete onim što o vama pričaju osobe koje vas ne poznaju dobro. Nekome je bitno da sa vama bude u dobrom odnosu i verovatno će želeti da da sa vama ostvari dobar poslovni odnos. Sa Vagom i Ovnom možete ostvariti dobru komunikaciju.Razmišljate da odete za inostranstvo.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemojte se suprotstavljati nekome ko vam je u stvari veoma odan i spreman da pređe preko nekih bitnih pitanja. Osećate se spremnim da uđete u nov posao sa osobama koje ne poznajete. Verujete da ćete uspeti da se sretnete sa onima koji vam mogu biti od velike koristi.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još