MUŽ MI JE SILOVAO SESTRU U MOM KREVETU: Novi detalji jezivog zločina

“Ovo što se dogodilo ne bih želela ni najgorem dušmaninu. Ona je dete! I da mu je dala povoda, to ne može da ga opravda.” Tim rečima je uzrujana Verica Šović (19) prokomentarisala optužbe da je njen suprug Mališa Strainović (34) silovao njenu dvanaestogodišnju sestru B. B. u Bobovu kod Svilajnca.

On je zbog toga uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Tokom predistražnih radnji Mališa se po savetu advokata branio ćutanjem. Devojčicu su pregledali lekari i kada stignu rezultati znaće se da li je zaista napastvovana.

JEZIVA ISPOVEST: Dvanaestogodišnja sestra mi je rekla da ju je moj muž celu noć silovao

Verica je ispričala da je krajem prošle sedmice sa Mališom i njihova dva sina otišla kod majke u Markovac. Mališa je popio poneko pivo, a potom insistirao da odu po Veričinu mlađu sestru koja je bila kod babe u Velikoj Plani.

– Pošto su deca plakala, ja sam mu rekla da ode po nju, a da ću ih ja sačekati – priča usplahireno Verica. – Vratili su se tek ujutru. Nisam znala šta se dešavalo. Moja sestra je ušla nekako posramljeno, pocrvenela je. Kada sam pitala gde su do sada, Mališa mi je rekao da mu se pokvario automobil i da je bio kod majstora. Iako imam četiri i po razreda škole, nisam toliko glupa da ne znam da nijedan auto-mehaničar ne radi noću.

Devojčica joj ništa nije rekla, ali je, prema Veričinim rečima, bila “uplašena i neispavana”.

– Čim sam ušla u kuću, videla sam flašu s vinom, a našla sam i neke stvari tamo gde ih nisam ostavila. U drugoj sobi videla sam da moj krevet nije namešten kako ga ja nameštam. Odmah sam pitala sestru da li ju je Mališa dirao – kaže Verica. – Odgovorila mi je: “Dado, ja ne smem tebi da kažem”. Nisam znala kako da joj priđem, da je oslobodim i da shvati da ima moju zaštitu. Ona mi je rekla da ju je strah da će da nas ubije. Na kraju mi je priznala da ju je odveo u kuću i da je prisilio na seks.

Odmah su pozvale policiju i ispričale im šta se dogodilo. Inače, Mališa je bio poznat po agresivnosti, a Verica kaže da ju je tukao kad god bi se napio.

Iako smo u vanbračnoj zajednici živeli tri i po godine, u maju sam ga prvi put prijavila za nasilje u porodici – priča Verica. – Prvo ročište zakazano je za 28. decembar. Posle nekoliko dana vratila sam se zbog dece i on se promenio. Nije me tukao, niti je bio agresivan. Ali, od tada smo spavali u odvojenim sobama.

Izvor: Novosti