ISPOVEST PORNIĆARA: Seksao sam se u zakopanom mrtvačkom sanduku

Ove porno zvezde su za Cosmopolitan.com ispričale najneverovatnija događanja na setu.

1. “Pitali su me da li želim da snimam scenu seksa sa drugaricom u koju sam bio zaljubljen. Naravno da sam želeo, ali postojala je začkoljica: trebalo je da uradimo to u kovčegu koji će biti pod zemljom čitavih 15 minuta. Sve to bi zabeležila mala kamera. Iako sam bio prestravljen zatvorenih, malih prostora, rado sam pristao. I drago mi je zbog toga”, kaže Kiti Strajker.

2. “Moja najluđa scena snimanja pornića bila je ta u kojoj sam imala zakačen pojasom za sebe ogromni penis. Scene smo snimali sa dve devojke, ali i sa mojim pravim dečkom. Bilo je vrlo izazovno odglumiti da vas uzbuđuje veštački penis prikačen za vas”, priča Džes Bele.

3. “Snimao sam scenu seksa sa pet žena. U porniću je trebalo da me kažnjavaju, ali se i to malo otrglo kontroli. Prvo me je jedna bičevala, toliko da je slomila štap kojim me je udarala. Danima sam imao ožiljke od tog snimanja. Zatim su se sve izređale i počele da me udaraju po mošnicama. Takođe su urinirale po meni, a onda me terale da imitiram prase i valjam se u toj prljavštini. Ipak, uživao sam u svakom tom momentu”, bio je iskren Džej Vimp.