EVO ŠTA SVAKA ŽENA mora da zna pre nego što ima seks

Žene su odgovarale na pitanje šta bi volele da znaju o orgazmu pre seksa, kada bi sada imale prilike da se vrate u prošlost.

1. Naučite da zadovoljite sebe

Ešli je rekla da je nakon seksa shvatila da je najvažnije da naučite da stimulišete same sebe. Ranije nije imala pojma o tome. Ali je istina: ukoliko ni sami ne znate šta vam se stvarno sviđa, kako očekujete da vaš partner to zna?

2. Agresivan napad na tvoj klitoris predugo nije kul

“Ljubljenje je veoma važno i treba dugo da traje”, kaže Mendi. Ona dodaje da će i seks biti bolji ukoliko je predigra nežna, sa puno poljubaca, dodira i stimulacije. “Previše agresivan napad na klitori nikako nije kul”, zaključuje ona.

3. Opusti se

Lisa smatra da joj je upravo to da bude dovoljno opuštena nije dopuštalo da svrši. “Ukoliko se stalno pitate kako trenutno izgledate i radite li sve kako valja, nikada nećete uživati”, shvatila je Lisa.

4. Misonarska poza je šala

Ima žena koje tako misle, poput Sare, kojoj ova poza ne predstavlja posebno uživanje. “Ova poza jeste dobra za zagrevanje, ali svakako nije glavna atrakcija”, konstatuje ona.

5. Orgazmi su zabavniji sa igračkama

“Volela bih sebi mlađoj da kažem da su seks igračke mnogo zabavne, i zato brzo otrčite i kupite sebi jednu!”, poručila je Rouz.

6. “Postaje mnogo bolje ukoliko to radite sa nekim sa kim vam je prijatno”, zaključuje Lila.