KURVAJ SE U DRUGOM GRADU: Ne unosi te prljave pare u kuću

Možda im nisam poklanjala dovoljno pažnje, mada sam se trudila da svaki slobodni trenutak provedem s ćerkama. Kao visokoobrazovani intelktualci suprug i ja smo verovali da je dobro vaspitanje preduslov zsa uspeh u životu.

Ćerke nam nisu ni u čemu oskudevale. Ali znao se red. Sad je sve otišlo dođavola. Starija ćerka je počela da izlazi intenzivno pre 2,3 godine. Nije mi se svidelo što se družila sa starijim momcima iz Šapca. Dovozili su je svojim skupim automobilima. Po ceo dan je visila kod frizera, masažera, po salonima lepote. Škola je nije zanimala. Kad me je pozvala njena razredna da pita zašto je nema u školi, znala sam da je problem ogroman.  U njenom ormanu sam pronašla gomilu firmirane garderobe. Samo cipele vrede malo bogastvo. Odbijala je da prizna da je dobila na poklon od sponzora. Tvrdila je da je pozajmila od drugarice.

 Svađale smo se skoro svakog dana. Dolazila je kući da prespava. Muž se nije mnogo mešao. Kao da se plašio da pogleda istini u oči. Letos je dva meseca provela na moru. Kad sam je pitala od kojeg novca, drkso mi je odgovorila: “Imam bogatog dečka, kad su mi
roditelji stipse”.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Novi šok me je čekao kad mi je kolega rekao veoma diskretno da je video stariju ćerku u Novom Sadu u društvu dosta starijih muškaraca. Kad sam videla da je počela da oprema svoju sobu skupocenim tepisima, slikama, televizorima, znala sam o čemu je reč. Cilj mi je bio da odstanim malignio tkivo iz porodice dok ne zarazi mlađu ćerku.

Napravila je haos. Gađala me je s novčanicama od 100 evra. Imala je hrpu novca kod sebe. Rekla mi je da odlično pu*i i da je dečko časti zbog toga. Izbacila sam je iz kuće uz reči da se kurva po Beogradu a ne u gradu u kojem je svi znaju. Prošlo je od tada dva meseca. Nemam glasa od nje. Savest me grize i ne znam šta da radim. Javila se sestri i rekla da je u Beogradu. Prijavila sam policiji. Napravili su zapisnik, ali nisu bili mnogo zanitersovani za slučaj kad su čuli da ima 19 godina.