U NJENA PREDVIĐANJA SVI VERUJU: OVO je proročica rekla o Vladimiru i Turskoj

Mišljenje mnogih po pitanju baba Vanginih proročanstva promenila su se od početka vojne intervencije u Siriji, a posebno nakon obaranja “suhoja Su-24“.

Njena predviđanja danas posebno dobijaju na značaju jer je ona predvidela razoran potres koji će pogoditi Tursku, a mnogi teoretičari zavera smatraju da je obaranje ruskog suhoja inicijalna kapsula za uništenje Turske i ostvarenje baba Vanginog predviđanja. I starac Pasije imao je proročki trenutak koji po mnogima govori o ovom događaju.

MINUTI GA DELILI OD SMRTI: Kako su sirijski specijalci spasli pilota ruskog aviona

Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija – najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Baba Vanga ga je po mnogim teoretičarima zavere još 1979. godine stavila na toron današnjeg ruskog predsednika.

Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može zaustaviti tu veliku zemlju – rekla je Vanga.

Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovjekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina. Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine.