BEZOBRAZNI HOROSKOP: Strelac voli seks u javnosti a Jarac lance i bičeve

1. Ovan

Ovan voli bilo koju pozu u kojoj je partnerka okrenuta leđima. Tako ima dobar pogled na njenu zadnjicu

2. Bik

On voli senzualni i spori seks pa je misionarska poza ona s kojom ne možeš pogrešiti.

3. Blizanci

Blizanci se smatraju majstorima brzog seksa, a obožavaju stajaću pozu.

4. Rak

Vrlo neodlučan znak, koji ponekad voli nežno, a ponekad grubo. Upravo zato, ti budi gore za početak, a u slučaju da želi nešto drugo, vrlo lako zamenite uloge, odnosno položaje.

5. Lav

Lavovi će se itekako potruditi za partnerkino zadovoljstvo i vole kad je i njoj prijatno. Upravo zato se kao njihova omiljena poza navodi ona "sa strane", u kojoj oboje ležite na boku.

6. Devica

Device su uglavnom "davatelji" pa jako vole pozu u kojoj je partnerka na leđima, s nogama u vazduhu, a takav mu položaj daje izvanrednu priliku da pokaže svoje, hm, talente.

7. Vaga

Vage su dobre u gotovo svakom položaju, ali jedan od najdražih im je dok je partenrka na njima, u sedećem položaju, s omotanim nogama oko njihovog struka.

8. Škorpion

Škorpioni vole poze "licem u lice", jer seksualna komunikacija očima im je jako seksi.

9. Strelac

Strelci su spontani i vrlo rado biraju pozu u kojoj oboje stojite na nogama, on je izatebe tako može podići tvoju nogu prema gore, blago savijenu u kolenu. Takođe, strelci vole seks u javnosti pa za ekstra bodove približite se prozoru.

10. Jarac

Jarce uzbuđuju lanci i bičevi i kontrola pa je doggy style poza s licem na jastuku idealan izbor.

11. Vodolija

Vodolije vole seks igračke pa uvođenje vibratora u igru dodatno će napaliti pripadnika ovog znaka, posebno u pozi u kojoj si ti na njemu.

12. Ribe

Ovaj horoskopski znak dobro je upućen u čitanje govora tela pa će on bolje nego bilo koji drugi znati šta ti želiš. Takođe, oni su jako dobri u igranju uloga.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još