HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR: Vage – neko vrši pritisak na vas, Vodoliju čeka neočekivani trošak

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Vaša komunikativnost dolazi do punog izražaja i donosi vam korist jer ćete uspeti da šarmirate poslovne partnere. Možete dobiti preporuku za neku drugu firmu ili će vas prijatelj pozvati da radite za njega, moguće i u inostranstvu. Ako tražite posao, najverovatnije da će vam Blizanci ili Strelac naći ono što vam odgovara.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da budete u dobroj formi, naročito ako je vaš posao zahtevan u fizičkom pogledu i ako bude potrebno da zbog posla često putujete. Verujete da možete da ubedite Vagu, Škorpiju ili Strelca da prihvate vašu finansijsku konstrukciju kada je u pitanju neki nov posao od koga očekujete da bude isplativ.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ako budete pozvali Lava ili Strelca, najverovatnije ćete dobiti povoljan odgovor. Jedna Vaga ili neki Ovan mogu posredovati za vas kod onih koji odlučuju o vašem statusu. Imate mogućnost da se sretnete sa neki koga dugo niste videli i da razgovarate o veoma važnim detaljima posla na kome ćete biti angažovani.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naporan dan jer jednu situaciju koja vas prilično opterećuje niste u stanju da rešite na najbolji način. Želite da budete u dobrim odnosima sa onima od kojih na neki način zavisite ili sa vašim autoritetima. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Jarcem i verovatno ćete sa njima napraviti dobar dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu nekog za koga ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garantuje brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Preterano pasivnim stavom ili ljutnjom nećete postići mnogo u radu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao od koga inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate se dobro u društvu Raka, Ovna ili Blizanaca koji podstiču vaše ambicije ali neki Lav, Strelac, Blizanac ili Devica mogu vršiti na vas preveliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremni da se odreknete komfora ili dosadašnjeg stila života da biste napredovali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaše savete. Osećate se spremnim da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji vam do skora nije izgledao kao dobro rešenje ali ste sada spremni da se posvetite novim aktivnostima.Jarac računa na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

U centru ste pažnje zbog nečega što ste svojevremeno uradili a verovatno je izazvalo nečije oduševenje ili zbog nekog uspeha koji svi očekuju da će se dogoditi a vi ste nosilac projekta. Imate veliku podršku osobe koja vas dobro poznaje i koja je spremna da vam izađe u susret.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne bi trebalo da odustanete od plana u vezi sa novim projektom iako vam jedan Bik, Vaga ili Lav najverovatnije ne daju mnogo nade da se biti spremni da sa vama sarađuju. Očekujete da će vam se ukazati prilika da razgovarate sa Ribama ili Devicom o novom poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Jupiter je slab u Devici i u osmoj kući novca zbog čega možete biti skloni prevelikim troškovima. Ako ste konfuzni ili niste imali zadovoljavajuću zaradu, sada biste mogli da napravite zaokret na bolje ili bar da budete praktičniji u svojim planovima.Imaćete mogućnost da nađete neki honorarni posao koji će biti dobro plaćen.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Trudite se da budete fer i prema onima koji to nisu bili svojevremeno prema vama ali ne želite da gubite energiju na bilo koju vrstu obračuna. Imate mnogo novih ideja, onih sa kojima možete da ih realizujete, tako da je potrebno samo da pozovete kolege ili prijatelje i pola posla je završeno.

Izvor: conopljanews.net