MTS NOĆ REKLAMOŽDERA 2015: Naše reklame u svetskoj selekciji

World tour je priznanje za one reklame i njene autore, koje su ušle u svetsku selekciju programa La Nuit des Publivores / Noć Reklamoždera i tako u okviru ovog popularnog programa proputovale više od 160 gradova sveta.

Koliki je to uspeh govori činjenica, da u reklamoteku “Jean Marie Boursicot” godišinje stigne preko 20 000 reklama iz celog sveta, da bi nešto manje od 400 koje bira isključivo Jean Marie Boursicot završile u šestočasovnom programu koji čini program svetske turneje.

Ove godine, zahvaljujući predstavniku Noći Reklamoždera za Adriatica regiju-agenciji SuperStar world wide i Media Marketingu, najznačajnijem regionalnom medijskom partneru, četiri reklame su ušle u svetsku turneju, od kojih su tri iz Srbije i jedna iz Slovenije.

Ovo je veliki doprinos promociji reklamne industrije i tim povodom, na ovogodišnjoj mts Noći Reklamoždeara priznanje dobijaju:

– Beokonstruktivizam – reklama Turističke organizacije Beograd – režija Boris Miljković
– Drama u taxiju – Otelo – Jugoslovensko dramsko pozorište – agnecija McCann
– Jelen pivo – Naša stvar – agencija LeoBurnett
– ITAK – Govori ljubezen – kreativni direktor i scenarista Aljoša Bagola – agencija Pristop

Prijatelji manifestacije: mts, Samsung, Sensation refresh drink, Black 'n' Easy, Frikom, Uniqa, Avon i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

mts Noć Reklamoždera. Noć na koju se čeka godinu dana. Noć pozitivnih vibracija. Beogradska Noć.

Posetite sajt

Foto: Promo