OTKRIVAJU NAJMRAČNIJE TAJNE: Saznaj šta tvoja omiljena poza u seksu govori o tebi

Doggy style

Gajite prezir prema ženama i trudite se na ih ponižavate kaga god vam se za to ukaže prilika. Ovo proizilazi iz Vaših najdubljih nesigurnosti koje su ukorenjene zahvaljujući mnogim odbijanjima od strane žena/devojaka tokom srednje škole, uglavnom zbog vaših brojnih akni i nemogućnosti da se izrazite kroz oblačenje. Danas, kada nemate problem sa aknama, želite da žene ponizite i vratite im za sve.
 
Misionarska

Vi ste neko ko ne voli da rizikuje i voli da igra po pravilima i zato umesto da sledite svoj san iz detinjstva da postanete umetnik na trapezu, vi sada verovatno radite u istoj firmi u kojoj ste i počeli da učite posao kao student završne godine. Srećom po Vas, ćerka Vašeg šefa Vas ne voli zbog Vaše spontanosti u krevetu. Voli Vas jer uvek govorite monotono, a kada god joj treba seksualno prosvetljenje zove Vašeg brata – umetnika trapeza.

Kaubojka

Ne verujete u težak rad i navikli ste da vam sve bude posluženo na srebrnom tanjiru. Vi ste jedinac, celog života Vaši roditelji su padali ničice pred svakim Vašim kapricom (da li vam je zaista bio potreban taj mini tobogan u dvorištu?) kako bi vam nadoknadili činjenicu da nemate brata ili sestru, jer mama i tata nisu više hteli da rade “ono”.

Kašika

Za vas ne postoji ništa bitnije na ovom svetu od toga da ste u vezi. Celog života su vas zadirkivali prijatelji i kao posledicu toga sada imate malo samopoštovanja. Sama pomisao na to da se zauzmete za sebe u vama izaziva napad anksioznosti. Jedina osoba koja vas ne maltretira je vaša devojka.

Mačka

Ukoliko ste ovladali ovim tantričkim favoritom, onda seks za vas predstavlja tek treću omiljenu stvar na svetu, odmah iza kongi i gođi bobica. Nemate ništa protiv fizičkih orgazama, ali više volite one duhovne, u kojima je vaša večna duša isprepletana sa večitom dušom vaše partnerke u fraktalnom moru sinhroniciteta.