HOROSKOP: Ovih 5 znakova će oprostiti NEVERU

Blizanci

Oni će oprostiti prevaru ali nikada nećete saznati kako, zašto ili kada će to učiniti. Blizanci su toliko nepredvidivi da će možda oprostiti odmah ili će hteti satima razgovarati o celoj situaciji ili će osoba koja ga je izdala kednostavno da se nasmeje što je dovoljno da joj oprosti.

Rak

Ovaj izuzetno senzibilan vodeni znak toliko pun saosećanja da će odmah oprostiti neveru ako druga strana pokaže koliko joj je žao i koliko joj je stalo da joj neverat bude oproštena.

Vaga

Ovaj znak ne voli sukobe i svađe i nikome ne zamera samo kako bi se održao mir, pa će tako lako oprostiti i neveru - sve što je Vagi potrebno da bi to učinila je da zna razlog za neveru.

Vodolija

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak zna da je jedino ispravno - oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto bi trebao da oprosti.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog zemljanog znaka Bika koji će izdaju zamerati do kraja života, blagi vodeni znak Ribe ne želi nositi nikakav nepotreban teret, a da zamera nekome osećala bi se kao da stalno nosi teret i stege. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još