Galeb grup dobitnik oskara kvaliteta 2009. godine

BEOGRAD, 12. novembra 2009. (Beta) - Nagrade za poslovnu izvrsnost Srbije "Oskar kvaliteta" za 2009. godinu u kategoriji velikih i malih organizacija, u četvrtak su u Privrednoj komori Srbije uručene kompaniji "Galeb grup" iz Šapca i Institutu za medicinsku biohemiju iz Beograda.

"Oskar kvaliteta" je nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost koncipirana po kriterijumima Evropske nagrade za kvalitet, a dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama kao nagrada za rezultate postignute na unapređenju i razvoju kvaliteta u Srbiji.

U kategoriji velikih preduzeća nagrađeni su i Holding korporacija za metalopreradu, osnivanje, finansiranje i upravljanje "Krušik" iz Valjeva, Privredno društvo za međunarodnu i unutrašnju špediciju i javna skladišta "Transportšped" Beograd i proizvođač toner za laserske štampače "TRS svis prodakšn" (TRS Swiš Production).

U kategoriji malih i srednjih organizacija nagrade su dobili podrum vina "Aleksandrović" iz Topole, "Apoteka Požarevac", "Galeb dži ti" (GTE) iz Beograda i Studentski centar "Kragujevac".

Pogledajte još