HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: Devicu čeka burna rasprava, Vaga dobija dugo čekanu šansu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Aspekt između Meseca u Lavu, Marsa u Vagi i Sunca u Strelcu donosi značajnu promenu ili u krajnjem slučaju mogućnost da procenite sebe kako treba i shvatite koliko ste cenjeni. Možete obaviti lako svoje dužnosti i naći način kako da se organizujete i provedete slobodno vreme sa više zadovoljstva.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera, vladalac vašeg znaka je neaspektovana tako da se možete osetiti potpuno slobodni da napravite izbor u pogledu vaše buduće karijere.Ako ste se dogovorili u vezi sa poslom ili nekim drugim profesionalnim razlozima sa vašim nadređenim,imaćet vremena da napravite značajnu promenu u poslu. Ovo je moćno vreme za profesionalni uspeh pošto možete doživeti priznanje od autoriteta.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mada je Merkur, vladalac vašeg znaka je slab u Strelcu, planeta koja obrazuje dobar aspekt sa Marsom i vaša želja da budete podržani od strane bliskog saradnika. Trebalo bi da načinite napor da uspete posebno u saradnji sa Strelcem ili Lavom. Možete očekivati šansu da odete na poslovni put.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da prihvatite novu poslovnu ponudu pošto u traganju za finansijskom sigurnošću spremni ste da napravite dogovor sa uticajnim ljudima i doživećete uspeh u međunarodnom poslovanju. Tranzitni Mesec u dobrom aspektu sa Marsom i Merkurom može doneti novu priliku za unapređenje.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Vaš znak je naglašen tranzitnim Mesecom koji obrazuje dobar aspekt sa Merkurom, planetom intelekta i Marsom, planetom akcije. Ponekad trigon, povoljan aspekt može vas inspirisati na lenjost, ističe vaše prirodne karakteristike, kao što je lenjost. Venera, vladalac vašeg segemnta karijere, neaspektovana pruža vama šansu da izaberete ono čime biste volili da se bavite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Vaš znak je pod nepovoljnim uticajem Merkura, vladaoca vašeg znaka jer je u lošem položaju u Strelcu. Možete imati raspravu sa članom porodice ili sa kolegom ako radite u maloj privatnoj firmi. Trbalo bi da pozovete Ribe ili Strelca koji su izvesno vreme živeli u inostranstvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera, planeta ljubavi u vašem znaku potpuno slobodna, je ne obrazuje nikakav aspekt sa drugim planetama, čini vas spremnim da započnete nov projkat o kome dugo već razmišljate. Možete se nadati da će vam neki Ovan, Škorpija ili Blizanci pružiti šansu na koju ste dugo čekali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašen segment posla i novca sa Suncem, Saturnom i Merkurom u dobrom aspektu sa tranzitnim Mesecom može vam pomoći da započnete sa realizacijom vaših ideja u vezi sa poslom koji će najverovatnije biti veoma profitabilan. Dobar prijatelj koji živi u inostrasntvu pozvaće vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pod uticajem ste stresa pošto vas neka stresna situacija čini nesigurnim i vi pokušavarte da nađete svoj izlaz iz toga. Ako pokušate da promenite posao, možete biti veoma prijatno iznenađeni jer ima mnogo prilika u vezi sa vašim potencijalnim poslom sa strancima. Dobijate vest od Blizanaca ili Lava sa kojim ste nekada putovali.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Partnerski odnosi mogu doneti nove poslovne ideje i imaćete ideju kako da okupite saradnike pošto su vam potrebni za veoma grandiozan projekat. Pokušaćete da se pomirite sa Vagom, Ovnom ili Lavom. Nemojte gubiti nadu u vezi sa nekim ko je veoma komplikovana ličnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Uran i Mesec u dobrom aspektu sa Merkurom i Suncem pokazuju potrebu vašeg znaka za većim izražavanjem vaše ličnosti tako da morate stvoriti uslove za kreativan rad. Ako postavite neka ograničenja saradniku ili ljubavnom partneru po pitanju kako ljubavnog tako i poslovnog odnosa, iniciraćete veći konflikt. Trebalo bi da nađete dodatni izvor prihoda.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobri saradnici su vam dragoceni i vi dobro znate kako da ih motivišete u vezi sa novim poslom. Uran u astrološkoj kući posla u dobrom aspektu sa tranzitnim Mesecom donosi originalne ideje potpomognute od strane kolega i prijatelja koji cene vaš napor i energiju koju investirate u vašu karijeru.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još