PEVAČICA BRUTALNO UBIJENA: Pretukao je, pa je zgazio kolima

Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje autom - priča Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene Turšum (35), koju je ubio njen bivši momak i kolega Zoran Gromović (46) iz Travnika.

Nenad Škorić, očuh nesrećne žene rekao je da su iza Jelene ostali petnaestogodišnji sin, koji živi s njenom majkom i očuhom u Vajskoj kod Bača, dok osmogodišnji dečak i devojčica od sedam godina žive s njom u Kaknju.

- Gromović i Jelena su u petak imali tezgu u Travniku. Radili su zajedno i kad je trebalo da je odveze kući, verovatno su se posvađali. Vozio je nekim zabačenim ulicama. Njeno telo je pronađeno na lokalnom putu u selu Gornje Putićevo - rekao je Škorić.

On dodaje da ga je Jelenin bivši muž zvao i objasnio šta joj se dogodilo.

- Rekao mi da je Gromović odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svesti. Zatim je monstrum tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke - rekao je očuh.

Prema njegovim rečima, Zorana, bivšeg učesnika „Pinkovih zvezda“, upoznao je pre godinu dana i Jelena se nije žalila na njega.

- Jelena je meni pastorka, ali sam je ja odgajio. Žalila se više na bivšeg muža, s kojim je još uvek venčana. Često su se svađali. Pre godinu i po ga je ostavila i s decom je počela da živi u Kaknju. Na Gromovića se nije žalila nikada, ali izgleda da se monstrum vešto prikrivao. Nije mi se dopao kad sam ga prvi put video, nije mi ulivao nimalo poverenja. Bio sam zabrinut. Međutim, Jelena ga je tada hvalila - priča Škorić.

Zoran Gromović rekao je na saslušanju u policiji da se posvađao s Jelenom i da je ona potom izašla iz kola.

- Krenula je peške. Nisam je namerno udario. Nisam je video - rekao je Zoran.

Jelenina majka Ana kaže da se s ćerkom poslednji put čula uoči ubistva.

- Rekla mi je da ide na posao. Trebalo je zajedno da nastupaju, oni dugo rade zajedno. Bila je vesela i raspoložena. Pričala sam i s unukom. Bila je dobra i brižna majka, za raspust je planirala da s decom bude kod mene - priča Ana i dodaje da će Jelena biti sahranjena danas u Vajskoj, a da će brigu o deci preuzeti ona i njen suprug.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još