SEKSALA SE S DRUGIMA PO KLOZETIMA: Dečko i ja se osećamo bedno, jer je naša devojka uništila bajku

Prošle su godine, a nikoga nismo uspeli pronaći, sve dok jednom prilikom nismo naleteli na staru prijateljicu Jelenu. Dogovorili smo se za viđanje utroje ne pretpostavljajući šta će se izdešavati. Mom dečku se veoma dopala. Crna kratka kosa i perfektan ten delovali su motivišuće i na mene. Da je reč o pravoj stvari, shvatili smo kada me je počela grliti u klubu u koji smo otišli posle večere. Istovremeno nije skidala pogled s mog dečka. Sledeći dan poslala je poruku oboma: 'Bilo mi je super s vama. Htela bih vas oboje uskoro videti'.

Bili smo u šoku, ali oduševljeni njenom porukom i jedva smo čekali sledeći susret. Dogovorili smo se za viđanje. To veče smo završili u našem krevetu.

Često smo se viđali. Bilo je čarobno, baš kako smo se i nadali. Zajedno smo išli na žurke i večere. Radili smo sve kao i drugi parovi - samo u troje.

Posebno nam se svidelo kako je imala poštovanja prema nama i uvek bi nam dopustila da diktiramo pravila igre, ali se istovremeno trudila da ih još malo dopuni svojim fantazijama.

Problem je nastao kad je po klubovima počela da se tuca s drugim muškarcima. Dečko i ja smo bili očajni. Doživeli smo to kao izdaju. Pokušali smo da joj objasnimo kako su se javile emocije, kako nas pogađa što je s drugima tako otvorena za seksualne kontakte. Nije nas saslušala. Patili smo. Dva meseca nismo mogli da se vratimo u normalne životne tokove. Kad čujem šta radi i danas mi se stegne želudac.

Pogledajte još