UHAPŠEN SEKSUALNI MANIJAK U BEOGRADU: Slao maloletnicima poruke, pa se samozadovoljavao

On je priznao policiji da je dečacima i devojčicama starim od 9 do 12 godina slao vulgarne SMS poruke, jer ga je "palila sadržina".

Među žrtvama manijaka, koji je poslao maloletnicima čak 4.000 poruka, našao se veliki broj dečaka i devojčica starih od devet do 12 godina.

Slučaj je otkriven nakon što se devetogodišnja devojčica iz Beograda požalila ocu da se našla na meti pedofila, nakon čega je on pozvao policiju.

Uvidom u listing telefona Perice M. otkriveno je da je broj žrtava mnogo veći. Kako se saznaje, on je na saslušanju rekao da je deci slao poruke jer su ga sadržaji SMS palili, nakon čega se samozadovoljavao.

Aleksandar N. (40), otac jedne od žrtava manijaka, kaže da je pre desetak dana inspektor pozvao njegovu ćerku N. N. (12), a potom tražio da se čuje s nekim starijim.

- Javio sam se na telefon i tad mi je rečeno da je broj mog deteta nađen u telefonu tog manijaka. Ćerka se plašila da nam sve kaže, bilo je sramota - priča Aleksandar.

N. N. se požalila majci početkom septembra da je zove Zvezdana (16) iz Novog Sada.

- Zazvonio joj je mobilni i tada mi je rekla da je zvala devojka koja se predstavlja kao lezbijka. Javila sam se i zamolila tu osobu da više ne zove moju ćerku. Nisam znala da sam pričala s muškarcem, promenio je glas i zvučao kao devojčica. Ćerka mi se više nije žalila - kaže majka Danijela N. (38).

Manijak je N. N. slao poruke s dva broja telefona, a čak joj je pretio i silovanjem.

- Slao joj je sve i svašta: „U čemu spavaš, kakav ti je donji veš, daću ti 100 evra da ti ližem p......, gurao bih ti parfem u g..., dođi da mi uradiš erotsku masažu“, i svakakve bljuvotine. Oduzeli smo joj telefon, a on je nastavio da piše. Rekao je da će mi silovati ćerku, da će je naći u školi. Noćima nismo spavali - kaže majka Danijela N.

Manijak je, predstavljajući se kao žensko, u blizini škola ostavljao oglase, u kojima je pozivao dečake da mu se jave.

- Pretresom stana kod njega su nađeni odelo Deda Mraza i klovna, pa postoji mogućnost da je i na taj način koristio priliku da dodiruje decu - kaže majka Danijela N.

Pedofil je živeo u Krnjači, a priveden je na Karaburmi. Nakon saslušanja određen mu je pritvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još