PREKLINJAĆE ZA JOŠ: Fore u oralnom seksu koje niste ni znali da postoje

Većini žena je uglavnom tokom seksa potrebna višestruka stimulacija kako bi doživela orgazam. Ukoliko mislite da znate sve o oralnom seksu, prevarili ste se. Ovo su pokreti koje morate izvesti još večeras kako bi ona bila zadovoljena i voljna da uzvrati uslugu.

1. Koristite svoje okruženje

Nema nikoga dok ste u bazenu? Postavite je da sedi na ivici bazena i neka njene noge budu raširene na vašim ramenima dok ste u vodi. ukoliko nemate bazen, možete to uraditi i u kadi ili dok ona sedi na icvici stolice. Ova poza je sjajna jer možete koristiti usne, jezik i ruke maksimalno.

2. Neka vam celo njeno telo bude dostupno

Počnite sa njenim rukama i kolenima, a onda se spustite dole. Možete neko vreme provesti zagrevajući je tako što ćete imati pristup svemu što ona voli da joj dodirujete i ližete. što se više posvetite ostalim delovima njenog tela, to će ona više žudeti za tim da se spustite dole.

3. Dodajte malo zabave

 Žene mogu biti uzbuđene dok gledaju porniće isto koliko i muškarci. zato ne oklevajte i stimulišite je puštanjem nekog filma za odrasle koji će kao tematiku imati upravo oralni seks. Tako će biti dovoljo uzbuđena, te dok je porno film i dalje nadražuje, vi se spustite dole, između njenih nogu. Vodite računa da budete u takvoj pozi gde će ona sve vreme dok je zadovoljavate moći da ima pogled na ekran.

Pogledajte još